Eğitim Okuma Sayısı: 264

UZUNKÖPRÜ BELEDİYESİ GÜNDÜZ BAKIMEVİ MEZUNİYETİ YAPILDI

Belediye Çocuk Gündüz Bakımevi, öğrencileri mezuniyet töreni gerçekleşti Uzunköprü Belediyesi’nin Atatürk Kültür Merkezinde hayata geçirdiği Çocuk Gündüz Bakımevi, öğrencileri geride bıraktığımız hafta mezuniyet töreni ve yıl sonu gösteri düzenlendi. Gerçekleşen..

UZUNKÖPRÜ BELEDİYESİ GÜNDÜZ BAKIMEVİ MEZUNİYETİ YAPILDI

Belediye Çocuk Gündüz Bakımevi, öğrencileri mezuniyet töreni gerçekleşti

Uzunköprü Belediyesi’nin Atatürk Kültür Merkezinde hayata geçirdiği Çocuk Gündüz Bakımevi, öğrencileri geride bıraktığımız hafta mezuniyet töreni ve yıl sonu gösteri düzenlendi.

Gerçekleşen mezuniyet törenini takip eden Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan, minik öğrencilerle gurur duyduklarını belirterek, hepsiyle gurur duyduğunu ifade etti.

Belediye Başkanı Özlem Becan, yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Dün akşam gurur duyduğumuz projelerimizin başında gelen Çocuk Gündüz Bakımevi’mizin minik öğrencilerinin ilk mezuniyet törenini ve yıl sonu gösterisini Atatürk Kültür Merkezi Konferans Salonu’muzda gerçekleştirdik. Bin bir emek ve özen ile yetiştirdiğimiz evlatlarımız ailelerine ve bizlere muhteşem bir gösteri sundu. Hepsiyle ayrı ayrı gurur duyduk. Kendi çocuklarım için ne istiyorsam, Uzunköprü’deki her bir çocuk için de aynısını istiyorum. Bahtınız açık olsun güzel yavrularım benim” dedi.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL