Edirne Haberleri Okuma Sayısı: 249

TEOMAN ÖZDÖL VEFAT ETTİ

Edirne Barosu’nun 2004-2006 dönemi başkanı Avukat Teoman Özdöl, geçirdiği kalp krizi sonucu 70 yaşında vefat etti.Edirne Barosu’nun 2004-2006 dönemi başkanı Avukat Teoman Özdöl, geçirdiği kalp krizi sonucu 70 yaşında vefat..

TEOMAN ÖZDÖL VEFAT ETTİ

Edirne Barosu’nun 2004-2006 dönemi başkanı Avukat Teoman Özdöl, geçirdiği kalp krizi sonucu 70 yaşında vefat etti.Edirne Barosu’nun 2004-2006 dönemi başkanı Avukat Teoman Özdöl, geçirdiği kalp krizi sonucu 70 yaşında vefat etti. Önceki gün rahatsızlanarak Edirne Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Özdöl, burada yapılan tüm müdahaleye karşın kurtarılamayarak dün yaşama gözlerini yumdu.

Edirne Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Avukat Özdöl, Neriman Yavuz Özdöl ile evli ve Deniz İlke McLeod ve Aslı Özdöl isimli iki kız çocuğu babasıydı. Edirne kamuoyunda hukukçu kimliğinin yanı sıra siyasi kimliği ile de tanınan Özdöl, Cumhuriyet Halk Partisi Edirne örgütünde çok çeşitli aktif görevlerde bulundu. İl ve merkez ile yöneticilikleri, eğitim çalışmalarının yanısıra CHP Edirne Milletvekili adaylığı da dahil çok sayıda göreve talip olmuştu.

Özdöl’ün kızı Deniz İlke’nin Amerika’da yaşaması nedeniyle cenazesinin ne zaman kaldırılacağı henüz netlik kazanmadı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL