Spor Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 75

TARİHİ ŞEHRİN BİR STADI BİLE YOK

1988-1989 Yıllarında 2. ligde fırtınalar estiren tarihi şehrin bir stadı bile yok! AKP Edirne Mv. Fatma Aksal,AK Parti İl Başkanı Belgin İba,AK Parti İlçe Başkanı Önder Kuruşar,Edirne İli ve Uzunköprü..

TARİHİ ŞEHRİN BİR STADI BİLE YOK

1988-1989 Yıllarında 2. ligde fırtınalar estiren tarihi şehrin bir stadı bile yok!

AKP Edirne Mv. Fatma Aksal,AK Parti İl Başkanı Belgin İba,AK Parti İlçe Başkanı Önder Kuruşar,Edirne İli ve Uzunköprü içinde yapılan halı sahalarla övünürken,Uzunköprü Şehir stadyumunun yapımı için ağızları bıçak açmıyor.

2020 yılında yenisi yapılacak denilerek yıkılan Ergene Kapalı Spor Salonu ve Ergene Şehir Stadı’nın yerinde şimdilerde gece alemcilerin durak yeri oldu.Bir zamanlar dönemin şöhretli sporcularını ağırlayan,tıklım tıklım tribünleri ile 2. lige kadar yükselerek fırtınalar estiren koca bir şehrin stadyumu adeta yok edildi!

Yıkımının ardından ilk olarak 17 Haziran 2022 Tarihinde Ergene Şehir Stadı ve Kapalı Spor Tesisinin tamamının yapımı için ihaleye çıkılmış ancak ihaleye talipli çıkmayınca süreç sonuçlanamamıştı

Aradan 2 ay geçtikten sonra ise yapım işine teklif verecek firmaların maliyetlerini azaltmak adına “kısım kısım” ilerlemesine karar verilerek Ergene Şehir Stadına 500 kişilik tribün yapılması için ihaleye çıkılmıştı.17 Ağustos 2022 tarihinde yapılan bu ihale içinde talipli çıkmamasının sonucu Uzunköprü için “Şehir Stadı” defteri AK Parti hükümeti tarafından rafa kaldırılmış gözüküyor.

Hür Gazete olarak defalarca gündeme taşıdığımız ve taşımaya da devam edeceğimiz Ergene Şehir Stadı’nın son durumu hakkında gelişmeleri AK Parti İlçe Başkanı Önder Kuruşar’a,AKP Edirne Mv. Fatma Aksal’a,İl Başkanı Belgin İba’ya Uzunköprü halkı adına bir kez daha soruyor ve cevabınızı kamuoyu adına bekliyoruz?

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL