Köşe Yazarlarımız Okuma Sayısı: 114

Selim BEKAR Yazdı;YARIN ERKEN KALKIN DOSTLAR BİR DEVRİMCİYİ SELAMLAYACAĞIZ!

YARIN ERKEN KALKIN DOSTLAR BİR DEVRİMCİYİ SELAMLAYACAĞIZ!     Sevgili okurlarım başlığımı okudunuz mu? O zaman yarın erken kalkın.BÜYÜK DEVRİMCİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü SELAMLAYACAĞIZ.   Kasım ayı geldiğinde yüreğimde hem..

Selim BEKAR Yazdı;YARIN ERKEN KALKIN DOSTLAR BİR DEVRİMCİYİ SELAMLAYACAĞIZ!

YARIN ERKEN KALKIN DOSTLAR BİR DEVRİMCİYİ SELAMLAYACAĞIZ!

 

 

Sevgili okurlarım başlığımı okudunuz mu? O zaman yarın erken kalkın.BÜYÜK DEVRİMCİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü SELAMLAYACAĞIZ.

 

Kasım ayı geldiğinde yüreğimde hem acı, hem de neşe vardır.6 Kasım Eski Başbakanlarımızdan Kıbrıs Fatihi, Karaoğlan  Bülent Ecevit’in ölüm günü,10 Kasım Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün  Aramızdan ayrıldığı,kalplerimizde sonsuza kadar yaşatacağımız gün… 17 Kasım sevgili eşimle uzun sürecek yol arkadaşlığına ilk adım attığım gün,18 Kasım 4 kez işgal edilmiş Uzunköprü’müzün kurtuluş günü. Kasım ayı bir başkadır bende.

 

YARIN ERKEN KALKIN DOSTLAR BİR DEVRİMCİYİ SELAMLAYACAĞIZ!

Her ulusun tarihinde kahramanlar yatar .Bizim tarihimizdeki kahramanların başlangıcında Mustafa Kemal ATATÜRK Gelir.Yine onun aramızdan ayrılışının üzüntüsünü yaşadığımız bir gündeyiz.Bugün günlerden 10 Kasım saat dokuzu beş geçiyor.Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk yaşamı süresince ulusu için çalışmış dünyada ender liderlerden biridir.Ömrü yettiğince bizlere kazandırdığı devrimlerle ülkemizi modern uygarlık seviyesine çıkartmıştır.Mustafa Kemal Atatürk’ü ilkin tanımalı peşinden yurdumuz ve Türk ulusu için yaptıklarını anlamalı ve anlatmalıyız.Mustafa Kemal Atatürk fazlaca çalıştı ve yorularak aramızdan ayrıldı.Ancak hepimiz onun birer evlatları olarak izini sürdürmeliyiz.Cumhuriyeti sonsuza kadar ayakta tutmak için çaba göstermeliyiz.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının gerçekleştiği 10 Kasım Ülkemiz ve milletimizin yaslarından biridir.1938 yılından bu yana, her 10 Kasım  , Ata’mızın aramızdan ayrılışının hüznünü yaşıyoruz.

Sevgili okurlarım, sevgili gençler, Bizler için her 10 Kasım, Ata’mızın bizlere olan vasiyetlerine uyup uymadığımızı değerlendirdiğimiz bir gün olmalıdır.

Mustafa Kemal Atatürk’ü idrak etmek onun benimsediği uygulamakla olur. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kuruluşu yeni bir döneme geçişin imzasıdır.Ülkenin her karışı yabancılar tarafınca kuşatılmışken özgürlüğüne düşkün Türk milletine liderlik eden Mustafa Kemal Atatürk,milletimizin esir olarak yaşayamayacağını bilerek öncülük yapmış,ülkemizi mucize bir halde bağımsızlığına kavuşmuştur.

Her Türk vatandaşının görevi Mustafa Kemal Atatürk’ü her 10 Kasım’da anmak ve anlamaktır ve sonrasında nesillere anlatmak aktarmaktır. Ben kızlarıma anlattım onlarda kendi evlatlarına anlatacak.

Mustafa Kemal Atatürk, biz gençlere güvenmiş ve bizlerin kendisinin mirasçıları bulunduğunu defalarca dile getirerek, ülkemizin geleceğini bizlere emanet etmiştir.

Yine 10 Kasım…

 

“Asla şüphem yoktur ki  ,

Türklüğün unutulmuş medeni vasfı ve kabiliyeti,

Bundan sonraki inkişafı ile

atinin yüksek medeniyet ufkundan yeni bir güneş gibi doğacaktır.

Bu söylediklerim hakikat olduğu gün,

Senden ve bütün medeni beşeriyetten dileğim şudur;

BENİ HATIRLAYINIZ!”

Sevgili okurlarım, manşet haberimizde AK Parti İlçe başkanlığının bir açıklaması var. Bu açıklamadaki geçmiş dönem ilçe başkanları bulunuyor.

 

Ben ve Uzunköprü halkının bu açıklamadan çıkardığı Sayın Mustafa Ravalı’ya üstü kapalı ikaz şeklinde bütünlüğümüzü bozacak algılara takılmadan resmi aday adaylığı süreci başlamamışken her biri bir birinden değerli potansiyel adaylarımızın da yıpratılmadan ,teşkilatımız dışı oluşturulmak istenen gündemlere fırsat vermeden ,sağduyulu bir biçimde en iyi en yetkili en tecrübeli adayı belirleyeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.Bizim derdimiz kimin ne olacağı değil Uzunköprü müzün ne olacağı nerde olacağıdır.!

Sayın Ravalı’ın bir endişesi şüphesi olmalı ki genel Merkez ve İlçe Teşkilatı’ndan onay alamayacağı. Güvencesi Yapılan Anketler. O Anketlerde oy kullananlara baktığınızda Uzunköprü ile alakası olmayan çok çok insan var. Fak hesaplar var. Birazda kendisine yakın ve aile fertleri. İlçe Başkanlarının dediği gibi Algı oluşturmaya çalışılmasın. Vatandaşın anladığı şu Kılavuzu karga olanın ,burnu ….kalmaz.

 

2009-2019 Dönemin Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen’de sahaya indi. İş adamı ve esnaf ziyareti yapıyor. Yanında kimler mi var ,paylaştığı resimlere bakın..

 

İYİ Parti’de İlçe Başkanı Aday adayı olacağı için istifa etmişti. Yeni ilçe başkanı koltuğuna tam alışamamış olmalı ki  bir beyanat elimize ulaşmıyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL