Köşe Yazarlarımız Okuma Sayısı: 96

SELİM BEKAR YAZDI:UÇUYORSAK ÇÖPTEN NEDEN SEBZE VE MEYE ATIKLARINI TOPLUYORLAR!

Sevgili okurlarım bugün ki gazetemizin manşet haberini okuyunca hem duygulanacak hemde hüzünleneceksiniz.  22 yıldır ülkeyi yöneten AKP’lilere   Bu durumun suçlusu Kim diye sormak isteseniz de cevap alamazsınız. Alsanızda suçlu CHP..

SELİM BEKAR YAZDI:UÇUYORSAK ÇÖPTEN NEDEN SEBZE VE MEYE ATIKLARINI TOPLUYORLAR!

Sevgili okurlarım bugün ki gazetemizin manşet haberini okuyunca hem duygulanacak hemde hüzünleneceksiniz.  22 yıldır ülkeyi yöneten AKP’lilere   Bu durumun suçlusu Kim diye sormak isteseniz de cevap alamazsınız. Alsanızda suçlu CHP zihniyeti der bizlerde  inanırız.

Bugün ki köşemin başlığı birkaç gün önce yaşadığım canlı bir olay. Sosyal medyamdan da yazdım. Resim çekmeye utandım. Çöpten toplayanlar evladım ben utanmıyorum bizi bu duruma getirenler utansın. Çek resmi  yayınla dediler.Yaşlı analarımızdan izin aldıktan sonra  Sosyal medyam hesabımdan şu başlıkla paylaştım. UÇUYORSAK ÇÖPTEN NEDEN SEBZE VE MEYE ATIKLARINI TOPLUYORLAR! Paylaşımımın ardından yorumlar yağmur gibi gelmeye başladı.

Mümün Kaya: burdan bunu topluyor birde PTT ÖNÜNDE yardım kuyruğunda yalanım VARSA namerdim.ÂLLAH YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞALLAH AMA bizi bu duruma ÂLLAH sokmadı BİZİ YÖNETENLER soktu HEMIDE kol GIBI AZ bile.

Meryem Kirman:Doğru bu hale düşürenleri Allah bunlardan beter etsin innsallah

TC Aysenur Avcı:Kalın kafalı koyunların yüzünden vatandaş bu halde yazık

Zeki Aykut:Bu hayatı bu sefaleti yaşamak için hiç kimse başımıza silah dayamadı Selim abi hak ettiğimizi yaşıyoruz.

Ali Öner:Uçmak için biraz erken. Yakında kanatlanıp uçabiliriz.

Hasan Şeker:Uçamam kanatlarım yok recep abi kanatlarımı icraya vermiş.

Levent Şahin

Çek abi yayınla sen veya toplayan niye utansın bu hale düşürenler utansın.

 

Esat Gunay:Çöpten çöp toplayan AKP ye oy vermiştir.

YANITLARI ;

Rahmi Ataş

“Esat Gunay” hocam onlar ekmek meyve aramıyor senin benim ne olacak at gitsinleri toplayıp yevmiye yi 500..600yuze getiriyor..ekmekler yol kenarında kopekler bile kemik olmadimi yemiyor…

;;

Mehmet Kalkandelen

“Rahmi Ataş” ahbe rahmi abi nereye baktığın önemli değil , ne gördüğün önemli . yani insanlar mutlu ve tok öylemi.yani fakirin fukaranın çöpten ekmek , pazardan çürük meyve sebze topladığı kocaman bir yalan öylemi . bunu yazarken vicdanın rahatsa sorun yok.

Nazlı Yaygaran

Uçtuk uçtuk çok güzel milleti batırdılar bu kadar pahalılık olmaz ki allah korkusu yok demek ki uçmak buysa gerisini düşünün işte

 

Fehmi Öztürk

Uzun zamandır bizleri uzaya götürmek isteyen çok çaba sarf eden bir partimiz var ya başında dünya lideri ekonomist. uzaya giderken orda ki garibanlara yiyecek topluyor resimdeki abla.

İlkay Gursoy

Ülkeyi bu duruma getirenler utansın gabardan petrol Karadenizden gaz buldular halk çöpten gıda derdinde yaparsa AKP yapar yalan dolan yönetimi ve gerçekleri.

İrfan Ar

Ne uçması Selim kanat mı bıraktılar uçacak bu millet sadece vatandaş ile dalga geçiliyor üç ayda ülkenin durumu ortada.

 

Kısacık Uzunköprü Siyasetinden de bahsedeyim. AK Parti için bir kelime yazdım kadın kolları başkanı ve başkan aday adayı bir sayfa Açıklama yaptılar. Banamı hayır Sosyal medya hesabıma.

AK Partideki adaylık yarışı öyle sizlerin dediği gibi güllük gülistanlık geçmiyor.  Adaylarınızın gazetemize ve bana açıklamaları var. Akılda kalmaz diye satırlarıma not aldım.

 

Şadan Atalay Ben kesin adayım .Benim İlçe başkanlığı dönemimde Uzunköprü’ye  kazandırdıklarım ortada anlımda tek kara leke yok.

 

İlçe başkanı Önder Kuruşar Sonuna kadar aday adayıyım. Kuruşar’ı yazmışken sayın Ravalı’nın haberi yoktur. Şadan Atalay ,Önder Kuruşar, Milletvekili Fatma Aksal nerde toplantı yaptılar. Ne konuştular. Önder Kuruşar’a otur oturduğun yere dendi mi? Durun durun daha çok şeyler yazacağım. Sizlerin progamandası Selimin kızı belediyede belediye başkanını eleştiremez. BENİM YERİME ELEŞTİRENLER ÇOK BANA SIRA GELMİYOR GELDİĞİNDE ELEŞTİRECEĞİM.

 

Başkan Becan yaptıklarını bir kitapçık haline getirerek vatandaşlara dağıtıyor. Yapmadıklarını sizde not almışsınızdır. Gelir anlatırsınız bende yazarım.

 

Sayılı gün gelip çatar  ne kaldı şurda  150 gün. Çöpten ekmek toplayanlara, emekli maaşı ile geçinemeyenlere, mazot alamayıp tarlasını süremeyen çiftçiye, okula giden öğrencisinin beslenme çantasına bir şey koyaman anne babaya  , bağkurunu ödemeyen esnafın  karşına geçtiğinizde ne anlatacaksınız?Düşünmeye başlayın……

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL