Köşe Yazarlarımız Okuma Sayısı: 138

SELİM BEKAR YAZDI:SORULAMAYANLARI SORACAĞIZ

Sevgili okurlarım,Seçimlere 59 gün kaldı. AK Parti hariç CHP,MHP İYİ PARTİ adaylarını açıkladılar. Sahaya inip çalışmalarını sürdürüyorlar. Uzunköprü Belediye Başkanı ve CHP adayı Özlem Becan Görev süresinde yaptıklarını ve gelecek..

SELİM BEKAR YAZDI:SORULAMAYANLARI SORACAĞIZ

Sevgili okurlarım,Seçimlere 59 gün kaldı. AK Parti hariç CHP,MHP İYİ PARTİ adaylarını açıkladılar. Sahaya inip çalışmalarını sürdürüyorlar.

Uzunköprü Belediye Başkanı ve CHP adayı Özlem Becan Görev süresinde yaptıklarını ve gelecek 5 yıl için projelerini açıklamaya devam ediyor.

Sevgili okurlarım, 2019 yılında göreve seçilen Özlem Becan, İlk yılında COVİD 19 Hastalığınla karşı karşıya kaldı. Dünyada ve ülkemizde Covid 19 Salgın hastalığında Eczanelerden bile zar zor temin ettiğimiz maskeyi Hükümetimiz dağıtamaz iken Başkan Becan Uzunköprü’de maskesiz vatandaş bırakmaz iken köylerde yaşayan vatandaşlarımıza da ulaştırdı.  Lokantaların, kahvelerin bir çok işyerlerin kapalı olduğu zamanlarda şehrin tüm caddelerini dezenfekte sağlıklı yaşamamıza olanak sağladı. Yetmedi. Araçlarımızı işyerlerimizi dezenfekte ederek destek oldu. Bu arada Elazığ ve Kahramanmaraş depremlerini yaşadı. Yardım elini uzattı. İş yapamayan esnafımıza azda olsa maddi destek sağladı. Evden çıkamayan yaşlılarımıza yardımlarını ulaştırdı. Bu yapılan hizmetleri bazı gözler görmez duyamazdan geliyor.  Neymiş Pazar yerini yapamadı? Pazar yerin projesini geçtiğimiz gün esnaf oda başkanları ile yaptığı toplantıda detaylı şekilde anlattı. Şimdide  bu projenin maliyetini nerden bulacağı ortaya atarak yapamaz deniyor kim yapar AKP’li belediye. Akp burada 3 yıldır bir stadı yapamadı.  2023 yılında bitirilecek hastaneye bitiremedi.  Birkaç kez yazmıştım AKP İktidarı Uzunköprü’ye bir simit parası bile yatırımı yapmadı. Belgeleriyle yazdık.  AKP’li vekil Çıkıpta şu yanlıştır diyemedi.

 

Uzunköprü belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Özlem Becan ,İktidar tarafından Yoksulluğa mahkum edilen Emeklilerin yanında olacağız diyerek Uzunköprüm Emekli Kart” projesi kapsamında; emekli ve 65 yaş üstü vatandaşlara “yerel market alışverişi ve şehir içi ulaşımda indirim getireceğiz”Dedi. Emekli vatandaşlar bu karara sevindiler.

 

Mersin Mezitli Belediyesi, geliri 15 bin TL’nin altında kalan emeklilere aylık 500 TL yardım yapılmasını kararlaştırdı.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Sağlanan güven ile solcuyum diyerek, AKP, MHP ve diğer partilerden nasıl yüzde 14 oy arttırıldığını Türkiye’ye gösterdik” dedi.

Mezitli Beyediyesi, ilçede yaşayan ve geliri 15 bin TL’nin altında kalan emeklilere aylık 500 TL yardımın yapılmasını kararlaştırdı. Söz konusu yardıma ilişkin Mezitli Belediye Başkanı Tarhan, “Sağlanan güven ile solcuyum diyerek, AKP, MHP ve diğer partilerden nasıl yüzde 14 oy arttırıldığını Türkiye’ye gösterdik. İşte bu başarı ile cumhuriyetimizin 100. yılında emeklilerimize, yılbaşında işçilerimize bin TL yardım yaptık. İlçemizde ikamet eden ve geliri sadece 15 bin TL’nin altında olan emeklilere desteğimizi sürdürüyoruz. Şimdi de belediye meclisimizde emeklilerimize her ay 500 TL yardım yapma kararı alıyoruz. Şubat ayı meclisinde almayı planmadığımız bu karar ile sadece emeklilere değil, dul ve yetimlere de destek sağlanmış olacak”

 

Başkan Becan ,Mezitli belediyesinin yaptığı gibi 500 tl nakit yardımıda yapabilir. Meclise sunmalıdır.

Uzunköprü siyaseti ısınacak aday adayları bir projelerini açıklamaya başlasınlar bizlerde bu projeleri nasıl hangi kaynaklarla  kaç yılda yapacağını soracağız.

 

Sevgili Okurlarım, Köşe yazarken acı bir haber aldım.İlçemizde eğitime verdiği katkılarıyla gönüllerde taht kuran Orhan Çetin Amcamız hayata gözlerini yummuş. Allah rahmet eylesin.Toprağı bol olsun.

ORHAN ÇETİN Amcamız Uzunköprü’de eğitime verdiği destek ile gönüllerimizde yer edindi. TEV Orhan Çetin fen lisesi, TEV-Orhan Çetin Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi  yaptığı bağışlarla hatırlanıyor.

 

Sevgili okurlarım, kendini CHP’nin akil insanları olarak göstermeye çalışan,  kendisinin desteklediği aday adayı gelmeyince ben Özlem Becan’a ve CHP’ye oy vermem diye açık açık konuşan (!!)CHP’li arkadaşlara tavsiyem gidin partinizden istifa edin. Veya susun.sizin devriniz artık bitti.bu saatten sonra sizden bir şey olmaz.  Kendiniz çalar kendiniz dinlersiniz. Kimse sizi dikkate almıyor,Bunu da bilesiniz.Ayrıca seçim sürecine girdiğimiz şu günlerde önümüzdeki Pazartesi gününden itibaren 31 Mart tarihine kadar gazetemiz günlük olarak çıkacak.Tüm sever ve okurlarımıza duyurulur.

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL