Köşe Yazarlarımız Okuma Sayısı: 165

SELİM BEKAR YAZDI:MEMNUNMUSUNUZ ,DEĞİLMİ?

Sevgili okurlarım,Ekonomi Yazarımız Serdar Manga, Gazetemiz ben defalarca yazdık Uzunköprü’ye bir simit parası yatırım yok.Mehmet Müezzinoğlu cevap vermedi, Mehmet Müezzinoğlu’dan sonra vekil olan Fatma Aksal’da cevap vermedi. Fatma vekil ekonomi..

SELİM BEKAR YAZDI:MEMNUNMUSUNUZ ,DEĞİLMİ?

Sevgili okurlarım,Ekonomi Yazarımız Serdar Manga, Gazetemiz ben defalarca yazdık Uzunköprü’ye bir simit parası yatırım yok.Mehmet Müezzinoğlu cevap vermedi, Mehmet Müezzinoğlu’dan sonra vekil olan Fatma Aksal’da cevap vermedi. Fatma vekil ekonomi yazarımızla karşılıklı konuşuruz demişti sözde kaldı.

AKP Edirne Milletvekili Fatma Aksal Siyasetçi  İddia edecek Edirne’de Tüm belediyeleri alacağız. CHP’li  belediyeler Hizmet etmiyor diyecek. Bunlara CHP’li vekiller ve siyasetçiler cevap verecek.

Uzunköprü Halkı 3 Dönemdir CHP’li adaylara destek veriyor. Kara kaşarlına mı oy verdiler yapılan hizmetlere.

Halkımıza mikrofon uzatıyorum Soruyorum  Uzunköprü Belediyesinin hizmetlerinden memnun musunuz.memnunum desek de  doyumsuzuz daha çok istiyoruz. Daha çok hizmet gelsin bekliyoruz. Yolumuz olsun, suyumuz aksın, çöpümüz toplansın. Sosyal aktivelerimiz artsın istiyoruz. Doyumsuzluğun yanında sabırsız da  çok zaman değil daha 5 yıl önce  CHP’li belediye Başkanı Enis İşbilen 50 Yıllık su sorunumuz çözüldü,Halk olarak az telefon açıp kalaylamadık. Şimdi rahat ediyoruz. Doğalgaz döşeniyor yine bağırıyoruz. Yollar çamur tozdan cam açamıyoruz. Doğalgaza kavuştuk mu bizden iyisi yok. Yapana bağırdığımızla kalacağız bunu biliyoruz  diyoruz ya bağırmak bizde bir adet olmuş. Bakın çok güzel bir terminal oldu. Beğenmiyoruz eksik arıyoruz.yok uzakmış,yok gece gelen yolcular araç bulamıyormuş ,yazıhanelerde klima yokmuş bilet kesenler sıcaktan duramıyormuş,bu eksiklikler ortaya çıkacak ki yapılsın.

Bakın belediyenin eksikliklerini söylerken Hükümetin yapamadıklarını da söyleyelim. 21 yıldır İktidarda AKP Var. Çakmak barajı başladı bitmedi.Ergene nehri kirliliği başladı bitmedi, Yıllarca dillerden düşmeyen Eskiköy sınır kapısı, en son 2019 yerel seçimlerde AK Parti belediye başkan adayı Azbiye Ataş’tan duymuştuk duymuştuk.

Sevgili okurlarım, Siyaset yazarken yerel seçimlere sayılı günler var CHP, AKP, Aday adayları boy göstermeye başladı. Gazetemize gelen AK Parti Aday adayları Şadan Atalay ve Nedret Akbulut’u yazmıştım. Bugünde Mustafa Ravalı’yı yazdım. CHP’de 2 Dönem belediye Başkanlığı yapmış Enis İşbilen,CHP İlçe Başkanlığı ,Belediye Meclis üyeliği, kurultay delegeliği  yapmış İnanç Sülüş, aday adayı olduğunu Sosyal medya hesaplarından takip ediyorum. Parantez içinde İnanç Sülüş CHP’ye yeniden üye olup olmadığını bilmiyorum. Ama CHP’den aday adayı. Mevcut Belediye Başkanı Özlem Becan Aday, İYİ Parti’den Ediz Martin ismi geçiyor.MHP’de bugüne kadar hiçbir aday adayı ismi geçmedi.

Sevgili okurlarım Selim bey canlı yayınlarını takip ediyoruz.emekli ve işci olarak  Zamlardan bunaldık  alım gücümüz her gün daha düşüyor. Ülkemiz batmaz ama vatandaş açlığa mahkum olur. Diyorlar.

Canlı yayınlar demişken bir yorumu noktası virgülüne  dokunmadan  sizlerle paylaşmak istiyorum.

 

 

Hizmet dedin ya abi….

Yeniköy mahallesi var Uzunköprü’nün mahallesi belki bilirsiniz….

Burada yaşayan insanlar var belki tanıdığınız var…..

Buranın su şebekesinde sıkıntılar var, insanlar sabah kalkıyor WC gidiyor ama su yok maalesef,

Zamanında su borularına sponsor bulundu belediye sadece değiştirecek ama çok çalışkan başkanımız “ben koltuğumdan olamam “ dedi….

Bu arada bende CHP üyesiyim…..

Çalışkan başkanımız Uzunköprü’müzün kızı sadece ondan önceki projelerle gündem yaptığını herkes bilir sonuçta…

Yazdıklarım biraz anlamsız tabi ki burada yaşamayan bilmez, akşam işten geleceksin duş almaya su yok, sabah tuvalete gideceksin götün boklu kalacak………

SELİM ABİ sana da hayırlı işler……. Bugünkü haberlerde bir şey gözüme çarptı.CHP Kadın Kolları Yerel seçimlerde kadın adayların daha ön planda tutulacağı vurgusunda bulundu.Kim ne anlarsa anlasın.

22 Ağustos 2023 Salı Günü Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akalın bir açıklama yapacak. BU açıklama OSB’nin son durumu ile ilgili olabilir….

 

Başlıkta değdim gibi CHP’li belediyenin Hizmetinden memnunmusunuz, Değilmi?

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL