Köşe Yazarlarımız Okuma Sayısı: 303

SELİM BEKAR YAZDI:HALEP ORDAYSA ARŞIN BURADA.

Sevgili okurlarım, 17 Ekim 2023 Günü İsrail’in Gazze’de yer alan Al Baptist Hastanesi’nde yer alan masum insanlara saldırması sonucu 471 vatandaş hayatını kaybetti. Yaşanan katliamın biran önce son bulmasını temenni..

SELİM BEKAR YAZDI:HALEP ORDAYSA ARŞIN BURADA.

Sevgili okurlarım, 17 Ekim 2023 Günü İsrail’in Gazze’de yer alan Al Baptist Hastanesi’nde yer alan masum insanlara saldırması sonucu 471 vatandaş hayatını kaybetti. Yaşanan katliamın biran önce son bulmasını temenni ediyor, sivilleri hedef alan bu saldırıları şiddetle kınıyorum.

 

Sevgili okurlarım, Gazetemizin bir anket çalışmasını yapmasını istediniz. Gazetemiz Anket çalışmasının sağlıklı olmayacağını söylesemde yapmamızı ısrarla istediniz. 60 bin Nüfuslu Uzunköprü’de 2019 yerel seçimlerde şehir merkezinde 25,133 oy kullanılmış.

 

yapılan anketler en az 15 bin olmalı ki sağlıklı bir anket olsun. Öyle en    400-500 kişinin katılımı ile yapılan ankette yanıltıcı olur.

 

Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan’ın 2019’da göreve gelmesi ile yaptığı hizmetleri sıkça haberleştiren gazetemize  kartel ,yandaş medya  yakıştırması yapılsa da gazetemiz yapılan hizmetleri saha inerek hem görsel hem de yazılı olarak siz değerli Uzunköprü halkına ulaştırıyor.

 

Geçtiğimiz gün esnaf ziyaretlerimde bir bayan kardeşim Selim Abi Hür gazete ve seni tebrik ediyoruz. Yaptığın canlı yayınlarla bizleri bilgilendiriyorsun. Uzunköprü’de neler oluyor seninle öğreniyoruz.’’Dedi.gazeteme ve bana en büyük ödül okurumuzun söylediği sözdür.

Uzunköprülü Seçmende 9 Ekim 2023 pazartesi sayımızda manşet haberimizde vatandaşlarımızın Belediye başkanı Özlem Becan için Söylediği söz gibi MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIR.

 

 

14 Ekim 2023’te Ankara Grand Dora Oteli’nde görkemli bir törenle Kamu-Der’in geleneksel ödül töreni gerçekleştirildi. Kamu-Der Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan’ı  YILIN EN İYİ İLÇE BELEDİYE BAŞKANI SEÇTİ. Başkan Becan başarılı yaptığı  hizmetleri ortada  olmasa neden ödül veriLsin

 

Ata sözleri  doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.Şuan okuduğunuz köşeyi yazdım diye  Özlem Becan Alerjisi olanlar fısıltı gazeteleri ile gazetemize çamur atmaya çalışacaklar. Halep ordaysa arşın burada.

 

Gectiğimiz gün gazetemizi ziyaret eden AK Parti İlçe Başkanı Önder Kuruşar, Uzunköprü belediye başkan aday adayı olduğunu söylerken bana kimse aday adayı olma değerlendirilmeye alınmayacaksın demedi.

Hür Gazete gecen hafta Tarihi taşköprünün trafiğe açılması ile ilgili haber yaptı. Bu haberi aldık vekilimize illettik. Milletvekilimiz Fatma AKSAL, restorasyonu devam eden tarihi Uzunköprü’nün hafif araçlara ve otomobil trafiğine açılmasının Uzunköprü ekonomisi açısından hayati bir öneme sahip olduğunu vurgulayarak, bu konu hakkında da ilgili bakanlarla görüşeceğini heyetimize iletti.

 

CHP İlçe örgütü başkanı Muammer Çetiner ve yönetimi Esnaf ziyaretleri gerçekleştiriyor. Ergene şehir Stadyumunda AK Parti hükümetine seslendi. Uzunköprü Ergene Şehir Stadının  İçler acısı durumu gördükten sonra yetkililere bir kez daha soruyoruz ne olacak bu stadın hali?

 

AK Parti Edirne Milletvekili Dr. Fatma Aksal, Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı makamında ziyaret etti. Yakında Uzunköprü Ergene Şehir Stadı için müjde vereceği gelen bilgiler içinde. sabreden derviş muradına erermiş.

Edirne CHP Milletvekili Ediz Ün ,11 ekim 2023 Çarşamba günü Sosyal medyadan bir paylaşım yaparak gündeme oturdu.

ÜN Nediyor: Sevgili Uzunköprülü hemşehrilerim.

Sizi bu beladan kurtarmak için Ankara’dayım…

Sizlere Söz,

Martın Sonu Bahar….

 

Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan Yılın En iyi İlçe Belediye başkanı seçilirken ,Uzunköprülü vatandaşların MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIR  sözüyle destek verirken,Edirne CHP Milletvekili Ediz ÜN ,Uzunköprü halkını Hangi beladan kurtaracak. Ediz Ün’ün böyle açıklama yapmasını CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu nasıl değerlendiriyor.

 

Uzunköprülüler soruyor Hangi bela Ediz ün susuyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL