Köşe Yazarlarımız Okuma Sayısı: 161

Selim BEKAR Yazdı;DOĞRU SÖYLEYENİ DOKUZ KÖYDEN KOVARLAR

DOĞRU SÖYLEYENİ DOKUZ KÖYDEN KOVARLAR Sevgili okurlarım,   Sosyal medyadan gazetemizi ve bizleri takip ediyorsunuz. Uzunköprü’de girmediğimiz  yol sokak yok. Geçen hafta Ana cadde ve ara yollar olmak üzere 70-80..

Selim BEKAR Yazdı;DOĞRU SÖYLEYENİ DOKUZ KÖYDEN KOVARLAR

DOĞRU SÖYLEYENİ DOKUZ KÖYDEN KOVARLAR

Sevgili okurlarım,

 

Sosyal medyadan gazetemizi ve bizleri takip ediyorsunuz. Uzunköprü’de girmediğimiz  yol sokak yok. Geçen hafta Ana cadde ve ara yollar olmak üzere 70-80 km gezmişimdir. Bunların içinde 1-2 km de yol ve kaldırım bozukluğuna denk geldim.

29 Eylül 2023 Cuma Günü Muradiye mahallesi, Atatürk mahallesi, Aşcıoğlu mahallesinin ara yollarını ve caddelerini gezdim. Muradiye Mahallesi’nde  tesadüfen karşılaştığım AKP İl genel Meclis üyesi Nedret Akbulut’a Mahallene geldim.  Bozuk sokakları birlikte gezelim diye teklif ettiğimde  ben gezemem süt alacağım diyerek  teklifime  olumlu cevap vermedi.

 

Akbulut Hür Gazete ve Selim Bekar olarak  zaten İyi yolları çekiyorsun. Kötü yolları görmüyorsun. Kardel medya diyerek  algı yönetmeye devam etti.

 

Nedret Akbulut’un en iyi yaptığı işlerin başında algı yönetmek . Ak parti seçmeni yanlış söylese de doğru olarak görüyor. AKP olarak en çok oy aldıkları Aşcıoğlu ve Mescit mahallerini söylüyor. Sanki Uzunköprü’nün başka mahallesi yok.

Hür gazete ve Selim Bekar Aşcıoğlu mahallesinin sokaklarını ve ara arterleri gezdi. Canlı yayında da tüm okur ve takipçilerine izlettirdi.

 

 

Muradiye mahallesi Nedret Akbulut’un oturduğu sokakta  3 haneden 3 kişi  vardı. Nedret beyle konuşmalarımıza şahit oldular.Onlara sordum. Belediyenin hizmetlerini yeterli buluyor musunuz? Cevapları Çöpümüz nizami toplanıyor. Yolumuz yapılıyor, suyumuz akıyor, park bahçelerimiz yenileniyor. Eksiklik var mı var tabii ki  yollar kazılıyor kapanması bir hafta sonra oluyor. Bunun nedenleri vardır. Ama biz halk olarak  çabuk olsun istiyoruz.

 

Enis İşbilen başkanlığında su içinde çok acele ettik. Çok bağırdık. Susuz kaldığımızda suçlu olarak İşbilen ve ekibini suçladık.Bu gün çok rahatız. Enis Başkana ve o gün ki ekibine 50 yıllık su sorununu çözdüğü için  teşekkür ediyoruz.

Uzunköprü şehirler arası otobüs terminali tartışılıyor.  Kimine göre uzak kimine göre yakın.

 

Yapıldı mı yapıldı. Hür gazete aracılığı ile şunu açıklamak istiyoruz. Yapılan tüm hizmetler Halkın parası ile yapılıyor. Halkın parasını da doğru yerde kullanmaları gerekir. Nokta dediler.

 

Sevgili okurlarım, Nedret Akbulut’un en çok Aşcıoğlu’daki sokaklar bozuk dediği  sokakları da gezdim. Görmek isteyenler sayfama girip gezdiğim tüm sokakları izleyebilirler bozuk mu değil mi görebilirler.

Uzunköprü halkını  görmedim, duymadım, bilmiyorum zannediyoruz. Öyle görüyor duyuyorlar  biliyorlar ki  kimseden korkmadan da anlatıyorlar.

 

AKP Siyaseti Algı yönetmek için 50 km yolların iyi olduğunu göstermez. Sadece 50 metredeki çukuru gösterir ve çiçek eker. CHP Zihniyeti belediyeciliği beceremiyor diyerek bol bol demeç verirler.

 

Demeçler yeter mi  fısıltı gazeteleri iyi çalışır  boş durmazlar AKP Belediyelerin hizmetleri ortada bir kez olsun Uzunköprüyü AKP belediyeciliği ile tanıştırın   neler neler değişecek  çöp’den  çukurdan kurtaracağız diyerek algı yönetmeye devam ederler.

 

Vatandaşlarımızda AKP’nin bu algı yönetime 20 yıldır  sandıkta  da cevap verirken, bir yanda da  3 Dönemdir İktidar partisinde olan Meriç Subaşı beldesinin sokaklarına bakmanız yeterli! Diyerek cevap veriyor.

 

Sevgili  okurlarım,

22 Yıldır ülkemizi yöneten AKP’ Uzunköprü ve Meriç ilçesine göçü önleyecek hangi iş imkanlarını getirdi. Belediyeleri iktidara verin hizmetin daha kalitelisini alın diyor.

 

1000 kişilik fabrika gelecek,Göç önlenecek.

2014 Yılında Meriç, Subaşı, Küplü belediyeleri verdi  ne değişti? Göç durdu mu?

Sevgili okurlarım, Bunları konuşurken zamları da konuşalım Elektriğe %20 zam geldi. Emeklinin maaşı eridikçe eriyor. Yoksulun yoksulu oluyor. Çöplerde ekmek toplayanlar çoğaldı. Pazar da pazarın dağılması ile ezik çürük sebze meyve alanları artışı gözden kaçmıyor. Kış yaklaşıyor. Soba fiyatları  gecen yıla oranla bu yıl % 100 artmış. Kömür odun fiyatları öyle. Kış çok çok zor geçecek.

 

Bugün haberlerimizde Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan’ın 24 Eylülde Yapılan Edirne CHP İl yönetim seçimlerinde Edirne belediye Başkanı Recep Gürkan’ın yüzüne karşı söyledikleri gündemini korurken, Becan’ın Edirne belediye Başkanlığına aday gösterileceği, Uzunköprü Belediye başkanlığına da Enis İşbilen’in gösterileceği konuşuluyor.

 

Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan’ın CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bilgisi dahilinde böyle bir konuşma gerçekleştirdiği  konuşuluyor.

 

Özlem Becan’ın yaptığı konuşmaları Uzunköprü basınına değil de Edirne basınına değerlendirme yapmasını etik bulmuyorum.

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL