Köşe Yazarlarımız Okuma Sayısı: 80

Selim BEKAR Yazdı;CHP’NİN YÖNETİMİ DEĞİŞSE BİLE KOLTUK  KAVGASI BİTMEZ.

CHP’NİN YÖNETİMİ DEĞİŞSE BİLE KOLTUK  KAVGASI BİTMEZ.         Sevgili okurlarım,4-5 kasım 2023 tarihini demokrasi tarihi olarak notlarınızın arasına yazın.değişmez denenlerin değiştiğine şahit olduk. Tüm Türkiye gibi bende..

Selim BEKAR Yazdı;CHP’NİN YÖNETİMİ DEĞİŞSE BİLE KOLTUK  KAVGASI BİTMEZ.

CHP’NİN YÖNETİMİ DEĞİŞSE BİLE KOLTUK  KAVGASI BİTMEZ.

 

 

 

 

Sevgili okurlarım,4-5 kasım 2023 tarihini demokrasi tarihi olarak notlarınızın arasına yazın.değişmez denenlerin değiştiğine şahit olduk.

Tüm Türkiye gibi bende Kurultayı TV’lerden izledim.notlarımı aldım.

 

Klavyenin tuşlarına basalım.gördüklerimizi paylaşılanları yorumlayalım. Arada birde çayımızı yudumlayalım.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Ankara’da toplanan 38. Olağan Kurultayının ilk gününde Genel Başkanlık koltuğunun yeni dönemdeki sahibi Özgür Özel oldu.Bu değişim 1368 Kurultay delegesi  halkın   değişim talebini sandığa yansıtarak oldu..

 

Kurultay delegesi  İlinin ve ilçesinden aldığı mesajı sandığa yansıtarak görevini en iyi şekilde yaptı..geçmiş yıllarda kurultay delegesi olup  İşim var diyerek genel başkanına, parti meclisine  oyunu kullanmadan bölgesine gelmedi.Bölge milletvekilinin parti meclisine girmemesine sebep olmadı.

Bazı CHP’liler sosyal medya hesabından U Dönüşü yasak. U dönüşü yapanları CHP’li üyeler çok iyibiliyor.

2009-2019 Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen,Kurultaya seyirci olarak katılıyor ve  kurultaydan paylaşımlar yapıyor. Kemal Kılıçdaroğlu’nun kaybetmesi kendisini mutlu etmiş. Bugün gazetenin önünden arabası ile geçerken kendisine kurultaydan hoş geldin dedim. Verdiği Cevap Faik Öztrak’dan haber getirdim. Faik Öztrak’tan nekadar Nefret ettiğini açıkça belli etmiş oldu.

 

Rasim Çakır’dan sonra Edirnemizden parti meclisine seçilen oldu mu? Edirne CHP Örgütü CHP’nin yeni genel başkanı Özgür Özel’e  Edirne  ziyaretine geldiğinde bunu sormayı UNUTMAYIN…!

 

 

Edirne  Belediye Başkanı Recep Gürkan, Kurultay sonrası gecenin 3.30’da Sosyal medya hesabından paylaşım yaparak göndermede bulunuyor. Güne dair; Geceye not.. bu paylaşımı Uzunköprü belediye Başkanı Özlem Becan’a gönderdiğini herkes anlıyor.

23 Ağustos 2022 tarihinde Gazeteci İmam Bakır Üküş’ün Uzunköprü Belediyesinde bir görevi var mı? Diye Sosyal medya hesabımdan sormuştum.

Tarih 5 Kasım 2023 İmam Bakır Üküş’ün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Danışmanı olduğunu Gazeteci Şaban Sevinç’in Paylaştığı videodan öğreniyorum.

 

 

“HAYIR İZİN VERMİYORUM ÇEKİLMENİZE”

CHP 38. Olağan Kurultayı’nda Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu yarışı ikinci tura kalmıştı.

Özgür Özel 682, Kılıçdaroğlu 664 oy almıştı. Kılıçdaroğlu’nun çekilme ihtimali değerlendirilirken bir anda yarışa devam kararı alındı.

Gazeteci Şaban Sevinç, Kılıçdaroğlu’nun çekilmemesi için genel başkana baskı yapıldığını, Kılıçdaroğlu danışmanlarından İmambakır Üküş’ün bu baskıyı kurduğunu odadaki farklı isimlerin de aynı şekilde Kılıçdaroğlu’na çekilmemesi için baskı yaptığını aktarmıştı.

“HAYIR İZİN VERMİYORUM ÇEKİLMENİZE”

Üküş, bu iddiaları yalanlasa da o anlara dair görüntüler ortaya çıktı. Sevinç Kılıçdaroğlu’na yapılan ‘çekilme’ baskısının yer aldığı görüntüleri paylaştı.

Görüntülerde, “Hayır hayır hayır, izin vermiyorum çekilmenize…” tarzında cümlelerin duyulması dikkat çekti.

İmam bakır Üküş’ 6 Kasım 2023 günü Sosyal Medya hesabından kendisi ve Kılıçdaroğlu’nun resmini paylaşarak şu sözlerine yer verdi.

Öl ikrar verme…

Öl ikrarından dönme…

Dün de bugün de yarın da birlikte yol yürüyeceğiz..

 

 

Lider değişti, parti meclisi değişti, Belediye seçimleri için adaylar  için kartlar yeniden karılacak. Yapılan tüm hesaplar bir daha gözden geçirilecek. Örgütler bunları konuşurken Sokakta vatandaş değişim için neler diyor.

 

Kurultay delegesi Tüm Türkiye Siyasetine  örnek olarak değişin olacağını gösterdi.Sayın kılıçdaroğlu’da ikinci turda çekilmiş olsaydı kalplerde çok büyüyecekti.

 

Sabahtan beri sokakta ,kahvede, berberde, lokantada vatandaşların konuşmalarını dinliyorum.

CHP’de Kılıçdaroğlu kalsaydı. Kesinlikle oy vermeyecektim. Bugün oyum artık CHP’ye rahatlıkla diyebiliyor.

 

Partili üyeleri  ne diyor. Sandık artık önümüze gelecek. Milletvekilini, belediye başkanını, İl genel meclis üyelerini, belediye meclis üyelerini ben belirleyeceğim.Sorumluluk alacağım. İktidar olmak için çok çalışacağım.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL