Köşe Yazarlarımız Okuma Sayısı: 213

Selim BEKAR Yazdı;16.İNCİ YAYIN YILIMIZA ‘MERHABA!’

16.İNCİ YAYIN YILIMIZA ‘MERHABA!’ Sevgili okurlarım, Dile kolay 15 yılı tamamlayıp 15 yılımıza merhaba dedik. 15 yıl önce   yayın hayatımıza başlarken  birlikte yola çıktığımız Editörümüz ve yazarımız Çetin İmer’i kaybettik,rahmetle..

Selim BEKAR Yazdı;16.İNCİ YAYIN YILIMIZA ‘MERHABA!’

16.İNCİ YAYIN YILIMIZA ‘MERHABA!’

Sevgili okurlarım, Dile kolay 15 yılı tamamlayıp 15 yılımıza merhaba dedik. 15 yıl önce   yayın hayatımıza başlarken  birlikte yola çıktığımız Editörümüz ve yazarımız Çetin İmer’i kaybettik,rahmetle sevgi saygımla yad ediyorum. Bahtiye Bekar,Serdar Manga ,Fatih Karagöz, İsmail Mercimek, Nur Kurt,Ahmet Ürer,Serpil Günyeli, Yeşim Türkeli, Müfit Demirkol,  Tuncer Işık,Orhan Kalyoncu, Ersin Ertürk,Deniz Kite, Hasan Semih Yurdatapan,Sabriye Cemboluk ,Temel Sağıroğlu ile gazetemizi büyütmeye devam ediyoruz.

15 Yıl içinde  Yazı İşleri Müdürlüğü  görevinde bulunan Abidin Ergönül, Şemsi Mert,Yeliz Demir,Serdar Manga gazetemize Gönüllü olarak  hep güç kattılar. Muhabir ve tasarımcı olarak gönüllü bize destek Olan Tunay Özdemir,Dincer Demiral,Ali Atılgan, Sercan Ülgen, Berkant Uludağ,Şener Urfa’ya   Dağıtımda Mehmet Üstün,Nurettin Ayazma’ya  Teşekkür ediyorum.

Gazetemizin İlk yıllarında köşe yazıları ile bize güç veren kasabalı İsmail Bayraktar’a Şahin Şengüle,Hülya Kalyoncuya,Ali Karatay’a  İsimlerine yer veremediğim yüzler yazarımıza destekçimize  yürekten teşekkür ediyorum. Özellikle 2013 yılında kadromuza dahil olan Ekonomist yazarımız Dostum Sedar Manga’ın Gazetemize ve Uzunköprü’ye kattıkları için ayrı teşekkür ediyorum.

 

Eşim ve gazetemizin İmtiyaz Sahibi  Bahtiye Bekar,Canım kızlarım Çiğdem, Ecem, oğullarım Fatih Karagöz ve Emre  Yalçın’a Bugünlere gelmemde en büyük destekçilerim, Ecem  kızımın ‘da bugün doğum günü. Şöyle bekar ailesi  olarak bir doğum günü kutlayamadık. Bu yıl inşallah olacak. Yeni Yaşında Mutluluklar, Sağlıklı çok uzun ömür diliyorum.

 

“Halkın gören gözü, işiten kulağı, konuşan dili, hakkın ve haklının yanında direnci olma yolunda 26 Eylül 2023  Salı  günü 1621. sayımızla Hür Gazete olarak 16.ıncı yayın yılımıza ‘Merhaba!’ demenin haklı gururunu yaşıyoruz.

 

Yıllardır köşemi aynı formatta yazmaya özen gösteriyorum. Hür Gazeteyi kurduğumda bir hedef koydum. hedeflerimizi Ekip arkadaşlarımla paylaştım. hepsinide hayata gecirmenin tarifsiz mutluluğunu yaşıyorum.

 

Merdivenleri öyle beşer beşer çıkmadım. Tırnaklarımla kazıyarak bugün ki noktaya geldim.hakkımda bir çok sözler söylendi gülüp geçtim. (MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIR)

Yazarlarımıza, ekip arkadaşlarımıza şu sözü söylemiştim. Yazdıklarınız bir gün olsun sansüre uğramayacak. Gazetemizin İsmi gibi ‘’HÜR  OLACAKSINIZ’’ 15 yıldır hiçbir yazar arkadaşımın yazılarına sansür uygulamadım. Bugünden sonrada uygulamayacağım sözünü köşemden tekrarlıyorum.

 

15 Yıl önce Uzunköprü’de kendi baskı tesisleri olmadan, arkasına bir takım sermaye gruplarını almadan, sadece objektif yayıncılığın gücüne ve halkın desteğine güvenerek yola çıktık. Gece gündüz çalıştık, mücadele ettik ve 16’ıncı  yılımıza 1621. sayımızla girdik.

 

Uzunköprü Hür Gazete ekibi olarak Her zaman halkın çıkarları doğrultusunda sütunlarımızda özellikle de Uzunköprü’nün sorunlarını gündeme taşıdık.. 18 Kasım 2016 günü kendi baskı tesislerimizi kurarak kendi gazetemizi kendimiz basmaya başladık. 16. yılımızdayız. Tüm okurlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz ve 16. yılımıza 25 Eylül sayımızla ‘Merhaba!’ diyoruz.”

Sevgili okurlarım, Hür Gazete ve Selim bekarı Biz anlatmayacağız sizler köşe yazarlarımız anlatıyorsunuz. Kuruluşumuzun ardından Perşembe sayımızda Yepyeni haberlerimiz sizlerle beraber olacağız. Uzunköprü’ye Yeni yatırımcılar geliyor

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL