Köşe Yazarlarımız Okuma Sayısı: 194

Selim BEKAR Yazdı; Ağzı olan konuşuyor…!

Ağzı olan konuşuyor…! Sevgili okurlarım bu gün köşe yazmayacaktım. Vatandaşlarımızın gazetemizi ve beni ziyaret ederek  AK Parti  ilçe başkanlığından sosyal medya üzerinde yaptığı açıklamayı okuyup  okumadığımı sorana kadar. Önce Sayın..

Selim BEKAR Yazdı; Ağzı olan konuşuyor…!

Ağzı olan konuşuyor…!

Sevgili okurlarım bu gün köşe yazmayacaktım.
Vatandaşlarımızın gazetemizi ve beni ziyaret ederek  AK Parti  ilçe başkanlığından sosyal medya üzerinde yaptığı açıklamayı okuyup  okumadığımı sorana kadar.
Önce Sayın AK Parti ilçe Başkanı  ve Karapınar Köy Muhtarı Önder Kuruşar’ın  açıklamasını siz değerli okurlarımla paylaşayım.
Ardından yorumuma geçeceğim.Son günlerde Uzunköprü belediyesinin yaptığı görevlendirme kamu vicdanında tasvip edilmediği gibi ,özlenen Uzunköprü ‘nün kızına yakışmamıştır.Siyasi kulvarlarımız ayrı olsa da ,yeğenim Ediz bunları hiç bir zaman hak etmemiştir.Biz aile büyüklerimizden aldığımız düstur gereği siyasi bir yarış olur bunu ayıracak olan millettir,millet kararını verir.Milletin tercihine her zaman saygı gösteririz.Uzunköprü siyasi ortamda zaman zaman tartışmaya girdiğim Uzunköprü belediye başkanı sayın Özlem hanıma destek olan bana ve partime hakaretler yağdıran CHP ilçe yöneticilerinin eşi ve yakını kamuda görev yapmaktadır veya kamu ile iş yapmaktadır.Ben tüm tahriklere rağmen bana ve partime yakışanı yapmaya devam ediyorum.Uzunköprü belediyemizi Ak Parti belediyeciliği ile tanıştırdığımız zaman hiçbir çalışan endişe etmesin.Bizim anlayışımızda farklı görüş ve düşünceleriniz olması işinize engel değil.Yeterki işinize kurumunuza saygınız olsun.
İşine ve kurumuna değer katmak için çaba harcayan herkese saygımız sonsuzdur.Partimizin adayı kim olursa olsun bu değişmeyen anlayışımızdır.
Sev yaratılanı yaratandan ötürü
Var mı bu dünyadan öte götürü
Nice han padişah sultan
Bu dünya penceresinden baktı geçti
Elinde yetki var iken güzellik ek
Yarın selam alsın herkes gülerek
Kullan güçünü insanlığı severek
Halkımız izliyor gülerek
Uzunköprü halkı sandıkta özetleyecek
Saygı ve selamlarımı sunuyorum.
2024’te Ak Parti kazanacak.
Uzunköprü kazanacak.!
Ver Uzunköprü’m.!

AKP Uzunköprü ilçe Başkanı  ve Karapınar Köy muhtarı Önder  Kuruşar  , Sosyal medyadan Uzunköprü kamuoyuna saygılarımla.! Paylaşımla köylüsü ve akrabası olan Ediz Martin’e destek olduğunu açıkladı.

Açıklamasına baktığımda CHP’de  İlçe yöneticiliği yapanlara aba altından sopa gösterdiği aşikar.

Uzunköprü belediyemizi Ak Parti belediyeciliği ile tanıştırdığımız zaman hiçbir çalışan endişe etmesin.Bizim anlayışımızda farklı görüş ve düşünceleriniz olması işinize engel değil.Yeter ki işinize kurumunuza saygınız olsun.

Başkan Kuruşar’a şunu sormak istiyorum.Keşan belediyesinde 17 yıl  basın bölümünde görev yapan arkadaşımız Erdoğan Demir’i Ak parti belediye başkanı Mustafa Helvacıoğlu kadrosu Fen işlerinde olduğu için basın bölümünden alarak  fen işlerinde görevlendirilirken   Ak parti yönetiminin sesi hiç çıkmadı.şimdi paylaşımınızla kimse endişe etmesin diyorsunuz .görünen bir gerçek var. Siz saklasanızda arşivlerde duruyor.

 

Şimdi buraya noktalı virgül koyarken, sosyal medyada gezinirken bir paylaşım gözüme takıldı.

Edirne CHP milletvekili Ediz Ün, paylaşımında diyor ki
“Sevgili Uzunköprülü hemşehrilerim.
Sizi bu beladan kurtarmak için Ankara’dayım…
Sizlere Söz,
Martın Sonu Bahar….”
Altında birçok yorum da çabası…
Hem bu ifadesi hem de kötü diyebileceğimiz birçok yorum kendisine oy verenler başta olmak üzere çok tepkiyle karşılandı.
Vatandaşlar seçtikleri ve oy verdikleri vekile soruyor?
Sayın MİLLET’in vekili hemşerim sizi bu insanlar seçer iken ayrımcılık yapmanız için seçmedi(çoğul konuşuyorum ben de size oy verdim) şimdi kalkmış diyorsunuz ki “sizi bu beladan kurtarmak için ANKARA’dayım” kendinize ne kadar yakıştırıyorsunuz bu söylemi
Gelelim sizin vekilliğinize biz size böyle paylaşımlar yapmanız için oy vermedik 4 yıl sonra size bu paylaşımı hatırlatacağım.
Bugüne kadar Uzunköprü’de hangi esnafa gidip (yandaşlarınız hariç) bir hâl hatır sordunuz?
Samimi söylüyorum insanlar çok zor durumda siz önce milletin isteklerini yerine getirin sonra kalkın buradan yani sosyal medyadan insanlara seslenin lütfen kendinize yakışanı yapın
( Bu arada asla Özlem başkan için yandaşlık yapmıyorum) sadece kendi özgür düşüncelerimi yazıyorum
Eğer yolunuz düşer ise mutlaka sizi UZUNKÖPRÜ’ye bekliyorum…

Sevgili okurlarım yazımı toparlarken; vekil koltukları da, başkan koltukları da geçicidir.
Siyasi mezarlıklar kendilerini büyük ve vazgeçilmez zannedenlerle dolu.
Hiç düşünüyor musun, ya iktidar erken seçim kararı alırsa ne olur haliniz diye?
Zaman su gibi geçiyor.
Bu da bitecek..
CHP kalıcı, sizler, bizler hepimiz gidiciyiz.
Unutmayın.
Atalarımız bu konuda ne de haklı söylemişler “Ağaç içinden çürürmüş” diye… Zamanında bu ağacın bir dalı olmak ile varlığını gösterenlerin, ben aşılıyım ve farklıyım demeleri ne kadar inandırıcı? Yüz yıllık çınarın aşı tutmadığını, tutmayacağını öğrenemeyenler siyasi tarihin arşivinde sararmış yaprak olarak kalmışlar ve kalacaklardır. Ediz kardeşlerimizin dikkatlerine sunuyorum.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL