Uzunköprü Haberleri Yaşam Okuma Sayısı: 202

ŞEKER PARK ÇOK YAKINDA HİZMETE GİRECEK

Uzunköprü’ye  Atatürk parkı, Cumhuriyet parkını kazandıran  belediye başkanı Özlem Becan  yeni bir sosyal alan kazandırmak başlattığı çalışmalar hız kazandı. “Şeker Park Gençlik, Kültür, Sanat Merkezi ve Atatürk Kütüphanesi” olarak isimlendirilen..

ŞEKER PARK ÇOK YAKINDA HİZMETE GİRECEK

Uzunköprü’ye  Atatürk parkı, Cumhuriyet parkını kazandıran  belediye başkanı Özlem Becan  yeni bir sosyal alan kazandırmak başlattığı çalışmalar hız kazandı.

“Şeker Park Gençlik, Kültür, Sanat Merkezi ve Atatürk Kütüphanesi” olarak isimlendirilen proje için Uzunköprü belediyesi tarafından taşınmaz üzerindeki yönetim binası olarak kullanılmış mevcut yapıların yıkım işlemleri ve saha tesviye çalışmalarının bitmesinin ardından şimdi de alt yapı ve peyzaj çalışmalarına başlandı.

Başkan Becan projeye dair sosyal medya üzerinden yapmış olduğu bilgilendirmede;

“Şeker Park Gençlik, Kültür, Sanat Merkezi ve Atatürk Kütüphanesi çok yakında Uzunköprülülerin hizmetinde olacak. Asırlık ağaçlarla bezeli, muhteşem bir doğal güzelliği bulunan bu yeri bir yaşam alanına dönüştüreceğiz.Halkın belediyeleri tıkır tıkır  çalışıyor.” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL