Tarım Haberleri Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 294

SAYGIN:’’SANDIKLAR AÇILIP SAYIM YAPILMADAN HİÇBİR SEÇİM KAZANILMAZ.

18 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştirilen Uzunköprü Ziraat Odası delege seçimlerinde Çalıköy delegesi olarak seçilen Sedat Saygın, Alıç Köyü delegesi Hasan Sezer, Bıldırköy delegesi Ergün Deniz ve H. Hoca Mahallesi delegesi..

SAYGIN:’’SANDIKLAR AÇILIP SAYIM YAPILMADAN HİÇBİR SEÇİM KAZANILMAZ.

18 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştirilen Uzunköprü Ziraat Odası delege seçimlerinde Çalıköy delegesi olarak seçilen Sedat Saygın, Alıç Köyü delegesi Hasan Sezer, Bıldırköy delegesi Ergün Deniz ve H. Hoca Mahallesi delegesi Sadettin Sarıgül, 16 Ocak 2023  pazartesi günü gazetemizi ziyaret etti.

 

Uzunköprü Çalıköy  Ziraat odası  delegesi Sedat Saygın , 4 Şubat 20223 Cumartesi günü yapılacak Ziraat odası genel kurulunda yönetim kurulu başkan adaylığını açıkladı.

 

Adaylığı hakkında gazetemize bir demeç veren Sedat Saygın, görüştüğümüz  delegelerin isteği üzerine Ziraat Odası Başkanlığına aday oldum” dedi.

 

İlçemizin değerli yerel basınına: 18.12.2022 tarihinde yapılan Ziraat Odası delege seçimlerinden sonra yaklaşık bir ay geçti, bu süre içerisinde Ziraat Odası başkan adaylığı için bir kişinin başkan adayı olarak açıklanması ve başka adayın açıklanmaması sebebiyle siz değerli basın mensupları tarafından, başkan adaylığını açıklayan aday seçimin galibi ilan edildi.

Oysa sizler de çok iyi bilirsiniz ki sandıklar açılıp sayım yapılmadan hiçbir seçim kazanılmaz.

04 ŞUBAT 2023 tarihinde yapılacak olan Ziraat Odası seçimlerinde Çalıköy delegesi Sedat SAYGIN olarak başkan adayıyım. Şu anda bizi destekleyen yeterli çoğunluğu sağladığımız delege arkadaşımla, seçime 20 gün kala biz de ‘’ VARIZ ‘’ diyoruz ve bu seçimi kazanacağımıza inanıyoruz. Kalan 20 günlük süre içerisinde sizlerle birlikte yapacağımız görüşmeler ve toplantılarda projelerimizi ve neden aday olduğumuzu daha iyi anlatma fırsatı bulacağız,

Benim başkan adayı olarak çıkmamı isteyen ve destekleyen tüm delegelerimize, dostlarıma ve birlikte yola çıktığımız arkadaşlarıma teşekkür eder, Ziraat Odası seçimlerinin ve sonrasının tüm çiftçilerimize hayırlı olmasını dilerim.’’dedi

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL