Keşan Haberleri Okuma Sayısı: 233

MAŞALLAH KEŞAN DERYA DENİZ .. SOKAK VE CADDELER HİÇ BÖYLE GÖRÜLMEDİ..

Keşan’da 27 Nisan 2023 Perşembe günü aralıklarla başlayan şiddetli yağmur, herşeyi gün yüzüne çıkardı.   İlçede yayın yapan Keşan Halkın Sesi internet sitesinin haberine göre: “Bütün cadde ve sokakları su..

MAŞALLAH KEŞAN DERYA DENİZ .. SOKAK VE CADDELER HİÇ BÖYLE GÖRÜLMEDİ..

Keşan’da 27 Nisan 2023 Perşembe günü aralıklarla başlayan şiddetli yağmur, herşeyi gün yüzüne çıkardı.

 

İlçede yayın yapan Keşan Halkın Sesi internet sitesinin haberine göre: “Bütün cadde ve sokakları su bastı. Yeni yapılan yollar, süslendirilmiş elektrik direkleri, park ve bahçeler, mahalle sahaları, takke düştü kel göründü..Görünen köy klavuz istemezmiş, sabahın ilk saatlerinde başlayan yağmur daha ilk etapta hayatı olumsuz etkiledi. Mağdur olan vatandaş, Keşan Belediyesi Beyaz Masası 153’ú aradı, ancak ne gelen nede giden oldu.

Vatandaşlar gün boyu yağmurdan etkilendi kendi başının çaresine baktı. Araçlar ve vatandaşlar cadde ve sokaklarda yürümekte zorluk çekti. Bazı araçlar yollarda biriken su yüzünden yollarda kaldı.

İşte Keşan’ın gerçek yüzü ortaya çıktı. Demek ki Güneş balçıkla sıvanmıyormuş.

Bu bir eleştiri değil , Keşan’ın görülmeyen gerçek yüzüdür.Milletvekili, eski belediye başkanı, işadamı, müteahhit, siyasi ve vatandaşların oturduğu sokak..

Gazetemize gelen vatandaşlardan şikayetler..”Her gün çukurlardan arabalarımızın dingilleri bozuldu. Sanayiye gitmeye bıktık!..Yetkililer bu çukurları görmüyor mu?..” ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL