Edirne Haberleri Sağlık Okuma Sayısı: 182

KEŞAN’DA İLK BEYİN TÜMÖRÜ AMELİYATI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

KEŞAN’DA İLK BEYİN TÜMÖRÜ AMELİYATI GERÇEKLEŞTİRİLDİ Özel Keşan Hastanesinde beyin tümörü ameliyatı başarılı operasyon ile  gerçekleştirildi. 38 yaşında bayan hastanın ameliyatı hastanemiz Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op Dr Barış..

KEŞAN’DA İLK BEYİN TÜMÖRÜ AMELİYATI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

KEŞAN’DA İLK BEYİN TÜMÖRÜ AMELİYATI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Özel Keşan Hastanesinde beyin tümörü ameliyatı başarılı operasyon ile  gerçekleştirildi.
38 yaşında bayan hastanın ameliyatı hastanemiz Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op Dr Barış CHOUSEIN  tarafından gerçekleştirildi.
Ameliyat sonrası Op Dr Barış CHOUSEİN  ’38  yaşında bayan hasta operasyon sonrası tedavisi tamamlanıp taburcu edildi. Hastanemizde  beyin tümörü ameliyatları yapılmaktadır. Bu sayede vatandaşın sağlık hizmeti almak için şehir dışına başvurmasına ihtiyaç kalmamıştır. ”dedi.
Özel Keşan Hastanesi  olarak tıbbi malzeme ve cihazlarla imkanlarımızı her geçen gün geliştiriyoruz. Hastanemizde hastalarımıza en iyi sağlık hizmeti vermek için yoğun çaba sarf ediyoruz. Bu tür ameliyatlarla birlikte hastalarımızın başka sağlık kurumlarına gitmeden tedavilerini hastanemizde gerçekleştirebileceğiz..  Her gün imkanlarımız artmaktadır ve buna benzer ameliyatları başarılı bir şekilde yapmanın insanları sağlığına kavuşturmanın mutluluğunu yaşamaktayız .
 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL