Köy Haberleri Okuma Sayısı: 76

JANDARMA’DAN DÜNYA KIZ ÇOCUKLARI GÜNÜ ETKİNLİĞİ

  JANDARMA’DAN DÜNYA KIZ ÇOCUKLARI GÜNÜ ETKİNLİĞİ Edirne İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği ekiplerince  11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü, Uzunköprü Kavacık İlköğretim Okulu’nda..

JANDARMA’DAN DÜNYA KIZ ÇOCUKLARI GÜNÜ ETKİNLİĞİ

 

JANDARMA’DAN DÜNYA KIZ ÇOCUKLARI GÜNÜ ETKİNLİĞİ
Edirne İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği ekiplerince  11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü, Uzunköprü Kavacık İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirilen etkinlikle kutlandı.Edirne Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan konuya ilişkin açıklamada şunlara yer verildi:

Edirne İl Jandarma Komutanlığı olarak yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızı bilinçlendirme ve bilgilendirme çalışmalarımıza ara verilmeden devam edilmektedir.
Edirne İl Jandarma Komutanlığı, Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği tarafından insanlığın umudu, sevinci ve şiiri olan kız çocuklarımızın 11 Ekim Dünya Kız Çocukları günlerini kutlamak maksadıyla Uzunköprü Kavacık İlköğretim Okulu’nu ziyaret ederek, çocuklarımızla Jandarma ve vatan sevgisi konulu söyleşi gerçekleştirmiştir. Narkotik Arama Köpeği unsurlarının da katıldığı etkinliğe çocuklarımız büyük ilgi göstererek 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü kutlanmıştır.
Geleceğimiz olan çocuklarımızın yarınlara daha bilinçli ve emin adımlarla ilerlemesi için eğitim ve bilgilendirme faaliyetlerine, yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL