Köy Haberleri Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 171

ÇÖPKÖY ORMAN DAVASI UNUTULDU MU?

ÇÖPKÖY ORMAN DAVASI UNUTULDU MU? İlçemize bağlı Çöpköy mahallesinde yaşayan vatandaşlar geçtiğimiz yıl gazetemizin sıkça konu edindiği ve dönemin Edirne Milletvekili Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu tarafından meclis kürsüsünden de dile..

ÇÖPKÖY ORMAN DAVASI UNUTULDU MU?

ÇÖPKÖY ORMAN DAVASI UNUTULDU MU?

İlçemize bağlı Çöpköy mahallesinde yaşayan vatandaşlar geçtiğimiz yıl gazetemizin sıkça konu edindiği ve dönemin Edirne Milletvekili Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu tarafından meclis kürsüsünden de dile getirilen Çöpköy Ormanlarının tahrip edilmesi konusunun seçimin üstünden 5 ay geçmesine rağmen halen çözüme kavuşturulmadığını belirterek,konu hakkında en kısa sürede bir çözüm beklediklerini belirttiler.

 

Konu hakkında Trakya Doğa ve Yaşam Çöpköy Facebook hesabından yapılan paylaşımda; “2023 seçimlerinin ardından 5 ay gibi bir süre geçti.Şuana kadar Edirne milletvekili seçilenlerden Çöpköy ormanlarımızla ilgili bir çalışma görmedik.Özellikle muhalefet vekillerine sesleniyoruz,size oy verdik,sizin için çalıştık,ormanlarımıza destek için söz aldık,işyerime geldiğinizde hepinize söyledim gün gelir yakanıza yapışırım diye.Çöpköy barajı kurudu halk tarlalarda rezil rüsva oldu,dsi göleti olan burası için bir çalışma ne zaman yapılacak? Çöpköy Orman davası için ne zaman harekete geçilecek?

Bu uyarıyı dikkate almanız önemle rica olunur.” İfadelerine yer verildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL