Köşe Yazarlarımız Okuma Sayısı: 672

İsmail Mercimek Yazdı:”Beyaz Türkler”

“Andımızın” içinde “Türk’üm” tanımlaması ayrıştırma ifade ediyor gerekçesiyle okutulması yasaklanmışsa. Bazı siyasetçiler (!) ATATÜRK demekten imtina ederek, sadece “Gazi Mustafa Kemal” diyorlarsa. Stadlar yenilenirken isimleri “Atatürk Stadı “ olanlar “Arena”..

İsmail Mercimek Yazdı:”Beyaz Türkler”

“Andımızın” içinde “Türk’üm” tanımlaması ayrıştırma ifade ediyor gerekçesiyle okutulması yasaklanmışsa.

Bazı siyasetçiler (!) ATATÜRK demekten imtina ederek, sadece “Gazi Mustafa Kemal” diyorlarsa.

Stadlar yenilenirken isimleri “Atatürk Stadı “ olanlar “Arena” ya dönüştürülmüşse.

“Türk Milleti” ifadesinin yerini “benim milletim” almışsa.

Yabancı kökenli köpeklerin saldırganlıklarını bahane ederek “Beyaz Türkler, sahip çıkın hayvanlarınıza ” ifadesi beni pek şaşırtmadı.

“Beyaz Türkler” den kasıt zenginler ise, AK ile BEYAZ eş anlamlı sözcükler değil mi? Neden zenginlik ile Türklük aynı cümle içinde kullanılıyor?

Biz askerliğini yapan,vergisini veren,oyunu kullanan,amelelik yapan,işçiler,köylüler,memurlar, yani bizler fakiriz diye KARA MI oluyoruz?

Yok eğer ;

Enteresan mezuniyetlerin, torpillerin, Bakara suresi ile “makara” diye dalga geçenlerin, sokaklarda endişeyle yürüyen kadınların, ne veya kim oldukları belirsiz sığınmacıların, dövize endeksli ihalelerin, ekmek kuyruklarının, yoksulluğun, saldırıya uğrayan sağlıkçıların, gazetecilerin, tarikat ve cemaat yurtlarında cinayete kurban giden çocukların, öğrencisini döven öğretmenlerin, bisiklet çaldı zannıyla polis tarafından ağlatılan çocukların, yani korkuların hüküm sürdüğü kara dünyamızda, ayrıştırmak için ,yani ayrılık gayrılık için “Beyaz Türkler ” ifadesi kullanılmışsa;

Bu kadar kirliliğe rağmen; Türklerin beyaz kalmaları takdire değer değil mi?

Ya diğer zenginlere ne diyeceğiz ? Beyaz Aidiyetsizler mi?

Petrol zenginleri olan , hani bizde hain darbeye destek verdiler denilen, Araplara da ironiyle Beyaz Araplar mı diyorlar acaba?

Saygıyla kalın.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL