Eğitim Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 475

İLÇE MİLLİ EĞİTİM’DE YENİ ATAMALAR

Okulların açılmasına kısa bir süre kala Uzunköprü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde boşalan görevlere atamalar tamamlanıyor.Geçtiğimiz hafta Hayrabolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü olarak atanması nedeniyle koltuğu boşalan Kadir Yılancı’nın..

İLÇE MİLLİ EĞİTİM’DE YENİ ATAMALAR

Okulların açılmasına kısa bir süre kala Uzunköprü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde boşalan görevlere atamalar tamamlanıyor.Geçtiğimiz hafta Hayrabolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü olarak atanması nedeniyle koltuğu boşalan Kadir Yılancı’nın yerine ilçemiz Atatürk Ortaokulu’nda uzun yıllardır İngilizce öğretmenliği ve Müdür Yardımcısı görevlerinde bulunmuş olan Çiğdem Meriç Avcı atanırken Özel Büro Öğretmeni olarak ise Neriman Temizel atandı.

 

Konu hakkında Uzunköprü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze Şube Müdürü olarak görevlendirilen Sn. Çiğdem AVCI kurumumuzdaki görevine başlamıştır,İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze Özel Büro Öğretmeni olarak görevlendirilen Sn.Neriman TEMİZEL kurumumuzdaki görevine başlamıştır. Kendilerine yeni görevlerinde başarılar diliyoruz…” ifadelerine yer verildi.Hür Gazete ailesi olarak yeni görevlerinde Çiğdem Meriç Avcı ve Neriman Temizel’e başarılar dileriz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL