Enez Haberleri Okuma Sayısı: 473

HAYALDİ GERÇEK OLDU

Enez Belediye Başkanı Özkan Günenç,Gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamada: Enez’imiz 30 yıllık hayaline kavuşuyor. Günenç,Göreve başladığımız ilk gün söylediğimiz gibi, Enez’in önceliğinin turizm olması gerektiği ve Enez turizmindeki gelişmenin ancak büyük..

HAYALDİ GERÇEK OLDU

Enez Belediye Başkanı Özkan Günenç,Gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamada: Enez’imiz 30 yıllık hayaline kavuşuyor.

Günenç,Göreve başladığımız ilk gün söylediğimiz gibi, Enez’in önceliğinin turizm olması gerektiği ve Enez turizmindeki gelişmenin ancak büyük hedeflere ulaşmaktan kaçmamak olduğunu biliyorduk. Daha önceki dönemlerde yıllardır duyduğumuz ve maalesef şuana kadar hiçbir girişimin yapılmadığı ve bu yolda; Edirne Valimiz Sayın Ekrem Canalp’in önderliğinde başladığımız 8 aylık büyük uğraşların ve çabaların sonucunda Enez’imize yapılacak olan ‘’MOBİL DENİZ GÜMRÜK KAPISI’’ müjdesini siz diğerli vatandaşlarımıza vermenin büyük gururunu yaşamaktayım.

Bu süreçte , projenin hayata geçirilmesinde bizlere öncü olan Edirne Valimiz Sayın Ekrem Canalp’in destekleri şirin ilçemiz Enez tarafından unutulmayacaktır. Bizlerle beraber Enez için var gücüyle çalışan ve projenin gerçekleşmesine destek olan Enez Kaymakamımız Sayın Şükrü Alperen Göktaş’a, eski Enez Kaymakamımız Sayın Elif Canan Tuncer’e ve Enez de daha önce vekaleten Kaymakamlık görevini yürütmüş olan İpsala Kaymakamımız Sayın Ekrem Güngör’e, Enez Belediye Meclis Üyelerimize ve projede emeği geçen Enez Belediyesi personelimize, Enez Kaymakamlığı Personeline teşekkürlerimi sunuyorum. ‘’Mobil Deniz Gümrük Kapısı’’ Enez’imize hayırlı uğurlu olsun.’Dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL