Eğitim Okuma Sayısı: 288

HALK EĞİTMİM MÜDÜRLÜĞÜNDE ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRDİLER

Uzunköprü Halk eğitim Merkezi Müdürlüğü resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda: Edirne İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Önder Arpacı’nın başkanlığında ilimiz hayat boyu öğrenme faaliyetlerini değerlendirme ve 2022 yılını..

HALK EĞİTMİM MÜDÜRLÜĞÜNDE ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRDİLER

Uzunköprü Halk eğitim Merkezi Müdürlüğü resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda: Edirne İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Önder Arpacı’nın başkanlığında ilimiz hayat boyu öğrenme faaliyetlerini değerlendirme ve 2022 yılını planlama toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Önder Arpacı, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nail Yılmaz, Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürü Mehmet Özer, ilçe milli eğitim müdürlükleri hayat boyu öğrenme şube müdürleri ve İlçe halk eğitimi merkezi müdürleri katıldı.

Gerçekleştirilen toplantıda pandemi sürecinde halk eğitimi merkezlerinin gerçekleştirmiş olduğu kurs faaliyetleri, önümüzdeki yıl kurs ve kursiyer sayılarının artırılması için diğer kurum ve kurumlar ile işbirliğinin artırılması için yapılacak çalışmalar değerlendirildi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL