Edirne Haberleri Okuma Sayısı: 146

FİLM PLATOSUNA ONAY

Edirne İl Genel Meclisi’nde gerçekleşen oturumda, Musabeyli köyünde 103 bin 881,82 metrekarelik alanın 10 yıllığına film platosu olarak kiralanması oy birliğiyle kabul etti. Edirne İl Genel Meclisi, 31 mart tarihinde gerçekleştirilecek..

FİLM PLATOSUNA ONAY

Edirne İl Genel Meclisi’nde gerçekleşen oturumda, Musabeyli köyünde 103 bin 881,82 metrekarelik alanın 10 yıllığına film platosu olarak kiralanması oy birliğiyle kabul etti.

Edirne İl Genel Meclisi, 31 mart tarihinde gerçekleştirilecek olan Yerel Seçimler öncesi son toplantısının oturumlarına başladı. İl Genel Meclis Üyeleri, mart ayı toplantılarına başladı. 31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimler öncesi son toplantısını gerçekleştiren İl Genel Meclisi gündemdeki maddeleri görüştü.İl Genel Meclisi Mart ayının 1. oturumu İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Geçmiş başkanlığında gerçekleştirildi.

İl Genel Meclisi toplantı salonunda gerçekleştirilen ilk oturumunda, açılış konuşmasını yapan İl Genel Meclisi Başkanı  Mehmet Geçmiş, Mart ayında birçok günden maddesinin görüşülerek karara bağlanacağını belirterek alınacak tüm kararların şimdiden Edirne’ye ve İdareye hayırlı olmasını dilediğini belirtti.

Açılış ve yoklamanın ardından gündemin ikinci maddesinde yer alan şubat ayı İl Genel Meclisi ve İl Encümeni karar özetleri okundu.

Edirne İl Genel Meclisi’nin bugün düzenlenen Mart ayı ilk toplantısında Turizm Komisyonu’nun Musabeyli 102 ada 88-348-349 parseller hakkındaki raporu görüşüldü.

Edirne İl Genel Meclisi, Musabeyli köyünde 103 bin 881,82 metrekarelik alanın 10 yıllığına film platosu olarak kiralanmasını oy birliğiyle kabul etti.

Daha sonra İdari ve Mali İşler Komisyonu’nun  Edirne İl Genel Meclisi, Makedon Kulesi ile ilgili sunulan raporu görüşüldü. Makedon Kulesi’nin  Kültür ve Turizm Bakanlığı’na 25 yıllığına tahsis edilmesini oy birliğiyle kabul etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL