Asayiş Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 411

ELMALI SANIĞINA AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜHEBBET İSTEMİ

Edirne’de aynı aileden 4 kişiyi öldürdüğü iddia edilen sanık ve eşinin yargılanmasına devam edildi. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya tutuklu sanık B.E, maktullerin yakınları ve taraf avukatları katıldı. Tutuksuz yargılanan C.E…

ELMALI SANIĞINA AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜHEBBET İSTEMİ

Edirne’de aynı aileden 4 kişiyi öldürdüğü iddia edilen sanık ve eşinin yargılanmasına devam edildi.

  1. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya tutuklu sanık B.E, maktullerin yakınları ve taraf avukatları katıldı. Tutuksuz yargılanan C.E. ise duruşmaya katılmadı.

Sanık B.E, savunmasında suçsuz olduğunu ileri sürerek üzerine atılı suçları kabul etmediğini söyledi.

Sanık avukatı da mevcut delillerin toplandığını, müvekkilinin kaçma şüphesi bulunmadığından adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasını talep etti.

Cumhuriyet savcısı ise esas hakkındaki mütalaasında sanık B.E’nin “Birden fazla kişiyi tasarlayarak öldürme” suçundan 4 kez ağırlaştırılmış müebbet, eşi C.E’nin ise “Yardım” ve “Suç delilini gizleme, karartma ve yok etme” suçlarından cezalandırılmasını talep etti.

Duruşma sanık avukatının cumhuriyet savcısının esas hakkındaki mütalaasına karşı beyanda bulunmak üzere ek süre talep etmesi üzerine ileri bir tarihe ertelendi.

Ne olmuştu?

Elmalı köyünde, 2022 Mart ayında kooperatiften gelen görevliler, çiftçilik ve besicilik yapan Güner ailesi süt getirmeyince telefonla aradı. Aileye ulaşamayan görevlinin yönlendirmesiyle eve giden kişi, açık kapının hemen girişinde Anıl Güner’i (26) ölü bulunca durumu köylülere bildirdi. Eve giren köylüler, Mehmet Güner’in (55) yatak odasında, eşi Filiz Güner’in (47) mutfakta, aynı adı taşıyan babası Mehmet Güner’in (76) de aynı bahçe içinde bulunan kendi evinin önünde cesetleriyle karşılaştı.

Haber:Edirne Gündem Gazetesi

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL