Spor Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 131

DOĞAN CAN DAVAS BANDIRMASPOR’DA

İlçemiz eşraflarından Erkan Davas’ın oğlu Doğan Can Davas geçtiğimiz yıllarda da formasını terlettiği Teksüt Bandırmaspor’a transfer oldu.Bandırmaspor, Giresunspor’dan Doğan Can Davas‘ı kadrosuna kattı. Spor Toto 1. Lig ekibinden yapılan açıklamada, 25 yaşındaki orta..

DOĞAN CAN DAVAS BANDIRMASPOR’DA

İlçemiz eşraflarından Erkan Davas’ın oğlu Doğan Can Davas geçtiğimiz yıllarda da formasını terlettiği Teksüt Bandırmaspor’a transfer oldu.Bandırmaspor, Giresunspor’dan Doğan Can Davas‘ı kadrosuna kattı. Spor Toto 1. Lig ekibinden yapılan açıklamada, 25 yaşındaki orta saha ile 2 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.Konu hakkında sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan babası Erkan Davas; “” Futbol bir hayat memat meselesi değildir,Ondan çok daha önemlidir.” Bill Shankly..Taş yerinde ağırdır.Ait olduğumuz yerde Yeniden Başlıyoruz.Allah Utandırmasın..” ifadelerini kullandı.

 

 

Doğan Can Davas geride kalan sezonda Giresunspor formasını 27 resmi maçta giydi. Başarılı futbolcu bu müsabakalarda 1 gol ile 2 asist üretti.Galatasaray altyapısında yetişen Doğan Can Davas daha sonra Erbaaspor, Çorum FK ve Bandırmaspor formaları giydi. 25 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 425 bin euro.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL