Uzunköprü Haberleri Yaşam Okuma Sayısı: 859

ÇİNLİ VATANDAŞIN ÖLÜMÜNE NEDEN OLAN FİRARİ YAKALANDI

Edirne’de jandarma ekipleri, Çin uyruklu bir kişiye çarparak ölümüne neden olduğu iddia edilen firari şüpheliyi yoğun araştırmalar sonucu yakaladı. Alınan bilgiye göre, 16 Ekim’de Uzunköprü ilçesi Kırkkavak köyünde bisikletli Çin..

ÇİNLİ VATANDAŞIN ÖLÜMÜNE NEDEN OLAN FİRARİ YAKALANDI

Edirne’de jandarma ekipleri, Çin uyruklu bir kişiye çarparak ölümüne neden olduğu iddia edilen firari şüpheliyi yoğun araştırmalar sonucu yakaladı.

Alınan bilgiye göre, 16 Ekim’de Uzunköprü ilçesi Kırkkavak köyünde bisikletli Çin uyruklu M.A.K. plakası tespit edilemeyen bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT)tarafından faili meçhul olayların aydınlatılması kapsamında yapılan çalışmalar neticesinde; Edirne ili Uzunköprü İlçesi Kırkavak köyünde 16.10.2022 günü saat:19:27 sıralarında meydana gelen trafik kazasında M.A.K. (Çin Uyruklu) isimli şahsın Uzunköprü İlçesinden Kırkkavak Köyünde bisikleti ile seyir halinde iken plakası tespit edilemeyen bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetmesi olayı ile ilgili olarak yapılan araştırmalar sonucunda;Olay yerinde yapılan incelemede kazaya karışan aracın olay yerinde kaza sonucu düşürdüğü parçaları topladığı ve olay yerinden kaçtığı, olay yerinde yapılan incelemede kaza yapan araca ait parçalar birleştirilerek arabanın marka modeli tespit edildiği, aracın modelinin tespiti sonrasında olay yeri ve kaçış istikametlerini gören  kamera kayıtlarının incelendiğini, şüpheli olarak değerlendirilen 2300 araç üzerinde yapılan titiz bir araştırma sonucunda; aracın tespit edildiğini, araç sürücüsü S.G.nin kazaya karışan aracını belirli bir süre evinin bahçesinde saklandığı, daha sonra kırılan ön camını Kırklareli İlinden temin ettiği, kırılan far ve panjuru internetten temin ederek Uzunköprü ilçesinde bulunan evinin bahçesinde kendi imkânları ile değiştirdiği, aracı delilleri yok etmek için yıkadığı ve tek hasarlı kalan parçası olan motor kaputunu değiştirmek için Edirne ilindeki sanayiye getirdiği tespit edilerek şüpheli S.G. isimli şahıs 01.11.2022 günü Uzunköprü ilçesinde yakalanmış, bahse konu araç ise Edirne Merkez sanayi sitesinde ele geçirilmiş olup, Cumhuriyet Savcısına talimatı doğrultusunda S.G.isimli şahıs 02.11.2022 günü C.Savcılığına sevk edilmiştir.

Emniyet ve Asayişin sağlanmasına yönelik çalışmalara, yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Edirne’de jandarma ekipleri, Çin uyruklu bir kişiye çarparak ölümüne neden olduğu iddia edilen firari şüpheliyi yoğun araştırmalara sonra yakaladı.

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL