Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 120

CHP BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ:RANTIN DEĞİL HALKIN MECLİS ÜYELERİYİZ

CHP BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ:RANTIN DEĞİL HALKIN MECLİS ÜYELERİYİZ Uzunköprü  Belediye Meclisi’nin 2024-2029 döneminin ilk toplantısı olan Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı, 17 Nisan 2024 Çarşamba  günü gerçekleştirildi. Uzunköprü belediyesi Atatürk Kültür Merkezi..

CHP BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ:RANTIN DEĞİL HALKIN MECLİS ÜYELERİYİZ

CHP BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ:RANTIN DEĞİL HALKIN MECLİS ÜYELERİYİZ

Uzunköprü  Belediye Meclisi’nin 2024-2029 döneminin ilk toplantısı olan Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı, 17 Nisan 2024 Çarşamba  günü gerçekleştirildi. Uzunköprü belediyesi Atatürk Kültür Merkezi Belediye Meclisi Toplantı Salonu’nda saat 16.00’da başlayan toplantıya, Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin   başkanlık yaptı.

Gerçekleştirilen meclis toplantısı sonrası gazetemize açıklamalarda bulunan CHP Belediye Meclis Üyeleri; “Seçim süresince İYİ Parti’ye oy vermekle AKP’ye oy vermek arasında hiçbir fark yok derken tam da bunu kast ediyorduk. Bugün gerçekleştirdiğimiz belediye meclisinde İYİ Partili meclis üyeleri ile AKP’li Meclis üyelerinin birbirlerini nasıl desteklediklerine şahit olduk. Birbirine genel siyasette tabanı tabanına zıt olan bu iki siyasi partinin Uzunköprü’de ortak hareket etmelerine anlam verememekle birlikte bu birlikteliğin hangi pazarlıklar sonrasında sağlandığını ilerleyen süreçte hep birlikte göreceğiz. Seçimlerden önce de ifade ettiğimiz gibi, biz rantın değil, halkın meclis üyeleriyiz.

Biz Cumhuriyet Halk Partili Meclis Üyeleri olarak bizleri oyları ile bu koltuklara oturtan Uzunköprü halkının hakkını her daim gözetmeye devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL