Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 104

BAŞKAN MARTİN KOLTUĞUNU BUSE GÜVEM’E DEVRETTİ

İlçemizdeki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 23 Nisan 2024 Salı  günü düzenlenen etkinliklerle kutlandı.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Uzunköprü Belediye Başkanı  Ediz Martin Koltuğunu..

BAŞKAN MARTİN KOLTUĞUNU BUSE GÜVEM’E DEVRETTİ

İlçemizdeki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 23 Nisan 2024 Salı  günü düzenlenen etkinliklerle kutlandı.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Uzunköprü Belediye Başkanı  Ediz Martin Koltuğunu 2. Murat İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Buse Güvem’e devretti.

 

Konu hakkında soysal medya hesabından paylaşımda bulunan Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz martin : “Yeni Belediye Başkanımız Buse Güvem’e  görevinde başarılar diliyoruz.Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızda Belediye Başkanlığı makamını 2. Murat İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Buse Güvem’e devrettik.Sizler, hepiniz geleceğin bir gülü ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizlersiniz.” İfadelerini kullandı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL