Spor Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 228

AŞÇIOĞLU MADRİT YÖNETİMİNDEN KÖKÇÜ VE BECAN’A ZİYARET

AŞÇIOĞLU MADRİT YÖNETİMİNDEN KÖKÇÜ VE BECAN’A ZİYARET İlçemizde spora yönelik çalışmaları ile büyük takdir gören aynı zamanda amatör spor kulübü olan Aşçıoğlu Madrid Gençlik Spor Kulübü yönetim kurulu üyeleri yeni..

AŞÇIOĞLU MADRİT YÖNETİMİNDEN KÖKÇÜ VE BECAN’A ZİYARET

AŞÇIOĞLU MADRİT YÖNETİMİNDEN KÖKÇÜ VE BECAN’A ZİYARET
İlçemizde spora yönelik çalışmaları ile büyük takdir gören aynı zamanda amatör spor kulübü olan Aşçıoğlu Madrid Gençlik Spor Kulübü yönetim kurulu üyeleri yeni sezon çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Aşçıoğlu Madrid Gençlik Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Kınalı ve Yönetim Kurulu üyeleri ziyaretleri kapsamında Uzunköprü Kaymakamı Onur Kökçü ve Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan’ı makamlarında ziyaret ederek yeni sezon formalarını hediye ettiler.

Konu hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Hüseyin Kınalı; “Yönetim kurulu üyelerimizden müsait olan yol dostlarımızla beraber Sayın kaymakamımız Onur Kökçü’yü ve Uzunköprü Belediye Başkanımız Özlem Becan’ı makamlarında ziyaret ettik.Misafirperverliklerinden ve projelerimize hassasiyet ile yaklaşıp yardımcı olacağı konusunda söz veren Sayın kaymakamımıza ve Belediye BaşkanımızaAşçıoğlu Madrit ailesi adına teşekkür ederiz.” İfadelerine yer verdi.Aşçıoğlu Madrit bu yıl Edirne 1. Amatör Lig’de yer alacak.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL