Keşan Haberleri Okuma Sayısı: 277

AKSAL İÇİN SAKIZ PARASI,VATANDAŞ İÇİN HAYAL

AKP 27. Dönem Edirne Mv. Ve 28. Dönem Mv. Adayı Fatma Aksal,seçim gezileri sürecinde Keşan esnafını ziyaret etti.Aksal’ın ziyareti sonrası sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarda tezgahlarda yer alan ve vatandaşların..

AKSAL İÇİN SAKIZ PARASI,VATANDAŞ İÇİN HAYAL

AKP 27. Dönem Edirne Mv. Ve 28. Dönem Mv. Adayı Fatma Aksal,seçim gezileri sürecinde Keşan esnafını ziyaret etti.Aksal’ın ziyareti sonrası sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarda tezgahlarda yer alan ve vatandaşların bayramlarda yaptığı tatlılarda kullandığı kuruyemişlerin pahalılığı vatandaşlar tarafından tepki gördü.Paylaşılan fotoğraflarda Dekota Tuzsuz Çekirdeğin fiyatı 60,Dekota Tuzlu Çekirdeğin fiyatı 60 TL,Karaduman Kavruk Çekirdeğin fiyatı 50 TL,Çiğ Giresun Fındığın 170 TL,Çiğ Bademin fiyatı 200 TL,Giresun Fındığın fiyatı 200 TL,Tuzsuz Leblebi 80 TL,Taze Kokteylin fiyatı ise 80 TL olarak görünmekte.

Aksal’ın bu paylaşımına tepki gösteren vatandaşlar birçoğu kuruyemiş olarak tabir edilen bu malzemelerin pahalılığına isyan etti.Aksal’ın söz konusu paylaşımına tepki gösteren vatandaşlar; “Vekilimize hava hoş tabii.Bu fiyatlar kendisi için ve seçmenleri için sakız parası olabilir fakat halkın çoğunluğunu oluşturan asgari ücretli bir vatandaş için tam bir hayal oldu.Bu yaptığı paylaşımla resmen halkın aklıyla dalga geçiyor.” Dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL