Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 126

ADD UZUNKÖPRÜ 30. YAŞINI KUTLAYACAK

İlçemizde 1994 yılında kurulmuş olan Atatürkçü Düşünce Derneği Uzunköprü Şubesi 30. Yıldönümü sebebiyle  28 Nisan 2024 Pazar günü saat 10:00’da İlçemiz Uzunköprü Belediyesi Cumhuriyet Park Sosyal Tesisleri’nde bir kahvaltı Organizasyonu..

ADD UZUNKÖPRÜ 30. YAŞINI KUTLAYACAK

İlçemizde 1994 yılında kurulmuş olan Atatürkçü Düşünce Derneği Uzunköprü Şubesi 30. Yıldönümü sebebiyle  28 Nisan 2024 Pazar günü saat 10:00’da İlçemiz Uzunköprü Belediyesi Cumhuriyet Park Sosyal Tesisleri’nde bir kahvaltı Organizasyonu Düzenleyecek.

 

Konu hakkında Atatürkçü Düşünce Derneği Uzunköprü Şubesi’nden yapılan yazılı açıklama şu şekilde: “Değerli üyelerimiz 28 Nisan Pazar günü şubemizin 30.kuruluş yılı Nedeniyle Yönetim kurulu olarak Belediyemize ait olan Cumhuriyet parkta bir kahvaltı organizasyonu yapmaya karar verdik. öncelikle belirtmeliyim ki bu yardım amaçlı ve maddi beklenti için düzenlenen bir etkinlik değildir. Amacımız üyelerimizin bir araya gelerek tanışması, kaynaşması, fikir alışverişinde bulunmak ve birlik  olmaktır. Bu nedenle tüm üyelerimizin bu güzel ve anlamlı kahvaltı etkinliğimizde bizlerle birlikte olması bizleri mutlu edecektir. (Yönetim Kurulu)Not: Biletleri yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızdan temin edilebilirsiniz.Bilet ücreti 150 TL’dir.” İfadelerine yer verildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL