Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 100

3 İLÇENİN OSB DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI

3 İLÇENİN OSB DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI Edirne’ye bağlı 3 ilçede kurulması planlanan Uzunköprü,Keşan ve İpsala Organize Sanayi Bölgesi için Organize Sanayi Bölgeleri Danışma Kurulu Toplantısı Edirne Valiliği’nde gerçekleştirildi.Konu hakkında..

3 İLÇENİN OSB DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI

3 İLÇENİN OSB DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Edirne’ye bağlı 3 ilçede kurulması planlanan Uzunköprü,Keşan ve İpsala Organize Sanayi Bölgesi için Organize Sanayi Bölgeleri Danışma Kurulu Toplantısı Edirne Valiliği’nde gerçekleştirildi.Konu hakkında Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası’ndan yapılan açıklamada; “Uzunköprü Kaymakamımız Onur KÖKÇÜ, Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail AKALIN ve Tescil Yetkilimiz Baturalp GÜRE, Edirne Valisi Yunus SEZER’ in başkanlığında düzenlenen Uzunköprü, Keşan ve İpsala Organize Sanayi Bölgeleri Danışma Kurulu Toplantısı’na katılım sağladı.

Toplantıda ayrıca Edirne Vali Yardımcısı Eyyüp Batuhan CİĞERCİ, Keşan Kaymakamı Cemalettin YILMAZ, İpsala Kaymakamı Ömer SEVGİLİ, Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet ÖZCAN, İpsala Belediye Başkanı Mehmet KERMAN, İpsala TB Yönetim Kurulu Başkanı Necmi SEZER, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orkun ÖZKAYA, Keşan TSO Genel Sekreteri Erdem BAŞAK ve OSB Müdürleri hazır bulundular.Toplantı kapsamında Uzunköprü, Keşan ve İpsala OSB’lerimizde yapılan ve yapılacak olan çalışmalar üzerine görüşmelerde bulunuldu.Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası olarak bölgemize yatırım getirecek ve istihdamı artıracak çalışmaları sürdürmeye devam edeceğiz.” İfadelerine yer verildi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL