Edirne Haberleri Okuma Sayısı: 106

14 MART TIP BAYRAMI KUTLANDI

Edirne’de 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Edirne İl Sağlık Müdürlüğü, Trakya Üniversitesi (TÜ), Edirne Tabip Odası, Edirne Aile Hekimleri Derneği, Özel Trakya Hastanesi ve Özel Ekol Hastanesi tarafından Atatürk Anıtı’na..

14 MART TIP BAYRAMI KUTLANDI

Edirne’de 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Edirne İl Sağlık Müdürlüğü, Trakya Üniversitesi (TÜ), Edirne Tabip Odası, Edirne Aile Hekimleri Derneği, Özel Trakya Hastanesi ve Özel Ekol Hastanesi tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Programa Edirne İl Sağlık Müdür Vekili Op. Dr. Mustafa Talha Sütçü, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Filiz Akata, Edirne Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Gürcan Altun, Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Belediye Başkan adayı Av. Filiz Gencan Akın, CHP Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı, doktorlar ve vatandaşlar katıldı.

 

“HEKİMLERİN BAYRAM YAŞADIĞINI SÖYLEMEK OLASI DEĞİL”

Edirne Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Gürcan Altun, “Bizi görmezden, duymazdan gelenlere, yok sayanlara, bizi değersizleştirmeye çalışanlara hiçbir yere çekip girmiyoruz, buradaydık, buradayız, burada kalacağız diyoruz. Bugünün ismi her ne kadar Tıp Bayramı olsa da hekimlerin bir gün dahi bayram yaşadığını söylemek olası değil. 14 Mart hekimlerin sorunlarını ve taleplerini dile getirdiği bir mücadele günüdür. Her şeye rağmen iyi hekimlik değerlerine sahip çıkarak daha adil, daha eşit ve sömürüsüz sağlık emek sistemini hep birlikte yaratacağımıza, geleceğin coşkuyla kutlanacak Tıp Bayramı’na ulaşacağımıza inancımız tamdır” dedi.

“14 MART TIP BAYRAMI MÜCADELENİN SEMBOLÜDÜR”

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Filiz Akata, “Bir hekim olarak en zor zamanlarda mücadelenin sembolü olan 14 Mart Tıp Bayramınızı kutlar, olağan üstü zamanlarda her zaman en ön saflarda yer alan onurlu hekimlerimize sağlıklı, başarılı ve umut dolu gelecek diliyorum” ifadelerine yer verdi.Edirne İl Sağlık Müdür Vekili Op. Dr. Mustafa Talha Sütçü, “İnsan yaşamını her şeyin üzerinde tutan ve insanımıza hizmet etmek için bütün zor koşullara karşı özveriyle çalışan değerli çalışma arkadaşlarımın 14 Mart Tıp Bayramı’nı tebrik ediyorum” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL