Eğitim Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 568

YENİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ:KORAY KURTAR

Geçtiğimiz haftalarda boşalan kurum müdürlerinin yerine atanmasıyla boşalan Uzunköprü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan isim belli oldu.Merakla beklenen göreve atanan isim uzun yıllardır ilçemiz Ergene İlkokulu’nda müdürlük görevini yerine..

YENİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ:KORAY KURTAR

Geçtiğimiz haftalarda boşalan kurum müdürlerinin yerine atanmasıyla boşalan Uzunköprü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan isim belli oldu.Merakla beklenen göreve atanan isim uzun yıllardır ilçemiz Ergene İlkokulu’nda müdürlük görevini yerine getiren Koray Kurtar oldu.Uzunköprü Ergene İlkokulu Müdürü Koray Kurtar’ın atandığı belirtilirken, Müdür Kurtar’ın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine 15 Ağustos tarihine kadar Kadir Yılancı vekalet edecekken, önümüzdeki hafta başlaması beklenildiği öğrenildi.Koray Kurtar’a Hür Gazete ailesi olarak yeni görevinde başarılar dileriz.

KORAY KURTAR KİMDİR?

14/11/1986 yılında Edirne´ nin Uzunköprü İlçesi´ nde doğan ve aslen Edirne/ Uzunköprülü olan Koray KURTAR, ilkokul ve ortaokulu Uzunköprü Atatürk İlköğretim Okulu´ nda, liseyi Uzunköprü Muzaffer Atasay Anadolu Lisesi´nde, 16/06/2008 tarihinde üniversiteyi Dokuz Eylül Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği bölümünde tamamladı. Göreve ilk olarak 27/08/2008 tarihinde İstanbul´ un Arnavutköy İlçesi Baklalı İlkokulu´ nda başladı ve aynı okulda 2 (iki) yıl müdür yetkili öğretmenlik görevinde bulundu. 31/09/2009 tarihinde Van´ ın Muradiye İlçesi Yumaklı İlkokulu´ nda 1 (bir) yıl yedek subay asker öğretmen olarak görev yaptı. 04/09/2013 tarihinde Uzunköprü Salarlı İlkokulu´ na atandı ve aynı dönem 1 (bir) eğitim-öğretim yılı  Elmalı İlkokulu´ nda görevlendirme sınıf öğretmeni olarak çalıştı. 09/01/2015 tarihinde Demokrasi İlkokulu´ na müdür yardımcısı olarak görevlendirildi. 25/05/2015 tarihinde Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü´ nü tamamladı. 26/06/2018 tarihinde Trakya Üniversitesi Eğitim Bilimleri Anabilim Dalı, Eğitim, Yönetim Teftiş, Planlama ve Ekonomi Bilim Dalı´nda tezli yüksek lisansını tamamladı. 08/08/2018 tarihinde ise şu an görevde bulunduğu Ergene İlkokulu´ na okul müdürü olarak görevlendirildi. Evli ve iki kız çocuğu babası olan Koray KURTAR, İngilizce bilmektedir.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL