Eğitim Spor Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 682

VOLEYBOLDA ŞAMPİYON UZUNKÖPRÜ MUZAFFER ATASOY ANADOLU LİSESİ

Edirne Liselerarası erkek voleybol müsabakalarında şampiyon Uzunköprü Muzaffer Atasoy Anadolu Lisesi oldu. Edirne Liselerarası erkek voleybol müsabakaları sona erdi. Üç gün süren finaller sonunda mutlu sona ulaşan takım Uzunköprü Muzaffer..

VOLEYBOLDA ŞAMPİYON UZUNKÖPRÜ MUZAFFER ATASOY ANADOLU LİSESİ

Edirne Liselerarası erkek voleybol müsabakalarında şampiyon Uzunköprü Muzaffer Atasoy Anadolu Lisesi oldu.
Edirne Liselerarası erkek voleybol müsabakaları sona erdi. Üç gün süren finaller sonunda mutlu sona ulaşan takım Uzunköprü Muzaffer Atasoy Anadolu Lisesi oldu. Son gün yapılan müsabaka sonunda Havsa Şaika Erkurt Anadolu Lisesi ikinci, Keşan Final Lisesi üçüncü oldular.
Günün son maçında Uzunköprü ile Keşan ekipleri karşılaştı. İlk seti açık ara 25/5 kazanan Uzunköprü ikinci sette yedeklerle devam edince Keşan 25/20 seti alarak setlerde durumu 1/1 e getirdi.
Sonraki setlerde normal 6’lı kadrosuna dönen Uzunköprü ekibi 25/16 ve 25/9 gibi sonuçlarla setleri alarak maçı 3/1 kazandı ve voleybolda 2021/2022 Edirne il birincisi oldu. Uzunköprü Muzaffer Atasoy Anadolu Lisesi, grup ve final maçlarında mağlübiyet görmeden sadece 2 set verdi.
Maçtan sonra takımlara madalyaları ve kupaları verildi.
Kupa töreninden sonra görüştüğümüz Uzunköprü Muzaffer Atasoy Anadolu Lisesi Beden Eğitimi öğretmeni Gökhan Direk yaptığı açıklamada; “Ben aynı okulda 7 yıldır görev yapıyorum. Öğrencilerimin tamamını ortaokul yıllarından beri takip ediyorum. Bütün çalışmalarımız belirli bir disiplinli antrenman zinciri içinde yapılmaktadır. Hiç bir başarı tesadüf değildir. Bu yıl uzak ara il birincisi olabildiysek bunun altında yatan yıllardır yapılan disiplinli çalışmadır. Öğrencilerimin sadece ikisi lise son sınıf öğrencisi. Diğerleri 9,10 ve 11.sınıf öğrencileri. Buda gösteriyorki önümüzdeki 3/4 yıl daha il birinciliğini kimseye bırakmayız” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL