Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 848

VATANDAŞTAN MİNİBÜSLERE SİTEM!

Uzunköprü halkı şehir içinde ulaşımı sağlayan S.S. Santer Terminal Minibüsçüler Taşıyıcılar Kooperatifi minibüslerinin dakika farklarından şikayetçi.Vatandaş;”Acele işimiz olsa biz nasıl yetişeceğiz.Özellikle hafta sonu en az yarım saat beklemek zorunda kalıyoruz.Buna..

VATANDAŞTAN MİNİBÜSLERE SİTEM!

Uzunköprü halkı şehir içinde ulaşımı sağlayan S.S. Santer Terminal Minibüsçüler Taşıyıcılar Kooperatifi

minibüslerinin dakika farklarından şikayetçi.Vatandaş;”Acele işimiz olsa biz nasıl yetişeceğiz.Özellikle hafta sonu en az yarım saat beklemek zorunda kalıyoruz.Buna acilen bir çözüm bulunmalı.” diyor.

 

İlçemizde 9 Mayıs 2022  Pazartesi günü itibariyle hizmete giren yeni şehirlerarası otobüs terminali Uzunköprülüler tarafından beğenilirken,şehirlerarası otobüs  terminale ulaşım noktasında en büyük hizmeti verecek olan S.S. Santer Terminal Minibüsçüler Taşıyıcılar Kooperatifi de çalışma saatlerini güncellenmişti.

Buna göre özellikle sabah erken saatlerde Edirne arabalarına yetişmek isteyen Uzunköprülüler için kooperatif sabah 06.00’dan başlamak üzere gece saat 23.00’e kadar terminalden araç kaldırma kararı aldığı öğrenilmişti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL