Siyaset SonDakika Spor Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 565

UZUNKÖPRÜSPOR’A N’OLDU?

Bölgesel Amatör Ligin başlamasına bir ay kalmasına rağmen şehrimizin takımı Uzunköprüspor’da ortada ne yönetim, ne futbolcu ne de teknik kadro mevcut. İlçemizi üç yıldır Bölgesel Amatör Ligde temsil eden ancak..

UZUNKÖPRÜSPOR’A N’OLDU?

Bölgesel Amatör Ligin başlamasına bir ay kalmasına rağmen şehrimizin takımı Uzunköprüspor’da ortada ne yönetim, ne futbolcu ne de teknik kadro mevcut.

İlçemizi üç yıldır Bölgesel Amatör Ligde temsil eden ancak Olağan Genel Kurul’da yönetime talip çıkmaması dolayısıyla 2 yıl önce olduğu gibi bu yılda kayyum tehlikesi ile karşı karşıya kalan Uzunköprüspor’un mevcut durumu sporseverleri üzüyor.

15 Ekim tarihinde başlayacak BAL Ligi öncesinde şu anda yönetim kurulu, teknik direktörü ’nün yanı sıra kadrosunda hiçbir futbolcusu bulunmayan Uzunköprüspor’un mevcut hali taraftarlarını üzüyor.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’e katılma başvurusu geçtiğimiz gün Hasan Şentemel ve yönetimi tarafından yapılan Uzunköprsüpor’da, yaşanan bu sıkıntıdan kurtulmak için taraftarlar tarafından ilçenin önde gelen yöneticileri olmak üzere herkesi takıma sahip çıkmaya davet edildi.

MAÇLAR NEREDE OYNANACAK?

Diğer yandan geçtiğimiz yıl bakıma alınan Ergene Şehir Stadı’nın devam eden bakımı hala sonuçlandırılamadı.BAL’ın başlamasına 1 aydan az bir süre kaldığından maçların nerede oynanacağı ise muamma.Haziran ayında oynanan maçlar Edirne 25 Kasım Stadı’nda oynanmıştı.Gazetemizi ziyaret eden spor severler Uzunköprü Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan ve Belediye Başkanı Özlem Becan’a sitemde bulundu.Üzüntülerini dile getiren spor sever halk;”Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızı göreve çağırıyoruz.Uzunköprü Spor yalnız değildir ve hiçbir zaman yalnız kalmayacaktır.Maçlar Oğuz Arda Sel Sentetik Çim Sahasında mı oynanacaksa Trübün yapılması gerekmiyor mu? .” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL