Edirne Haberleri Eğitim Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 745

UZUNKÖPRÜGENÇLİK VE SPOR İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ OKUL ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Uzunköprü Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü okul ziyaretlerini sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde Yunus Emre Ortaokulu, Şehsuvarbey Ortaokulu ve TEV Orhan Çetin Fen Lisesi ziyaret edilerek etkinlik ve faaliyetler hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu…

UZUNKÖPRÜGENÇLİK VE SPOR İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ OKUL ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Uzunköprü Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü okul ziyaretlerini sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde Yunus Emre Ortaokulu, Şehsuvarbey Ortaokulu ve TEV Orhan Çetin Fen Lisesi ziyaret edilerek etkinlik ve faaliyetler hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.

Uzunköprü Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kerem Göker KOÇAK açıklamasında ‘’ Sayın Kaymakamımız Hakan Yavuz ERDOĞAN öncülüğünde ilçemize kazandırılan spor tesislerimizde aktif olarak spor yapan vatandaş sayımızın artması bizleri mutlu ediyor. Aktif sporcu sayısının artmasıberaberinde sportif başarıları da getirecektir diye düşünüyorum.

Daha mutlu ve sağlıklı bir yaşam için ilçemizde yaşayan herkesi tesislerimizi dolu dolu kullanmaya davet ediyorum. Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüz bünyesinde bulunan tüm kurs ve faaliyetlerimiz ücretsizdir’’ dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL