Spor Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 1.198

UZUNKÖPRÜ SPOR GALİBİYETLE BAŞLADI

Bu yıl Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan şehrimizin takımı Uzunköprüspor 8. Bölge 1. Grup’ta mücadele edecek.Takımımız ilk maçını evinde Babaeski Spor ile oynayacak. Bu yıl Bölgesel Amatör Lig’de(BAL) Mücadele..

UZUNKÖPRÜ SPOR GALİBİYETLE BAŞLADI

Bu yıl Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan şehrimizin takımı Uzunköprüspor 8. Bölge 1. Grup’ta mücadele edecek.Takımımız ilk maçını evinde Babaeski Spor ile oynayacak. Bu yıl Bölgesel Amatör Lig’de(BAL) Mücadele edecek olan Uzunköprü Spor 29 Ekim 2021 Cuma  günü  yapılan ilk antrenman ile sezonun startını verdi.Sezonun ilk antrenmanı Oğuz Arda Sel Gençlik Merkezi Sahasında basına açık olarak gerçekleştirildi.Açılışa Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan,yerel basın temsilcileri ve yöneticiler katıldı.

Açılışta konuşan Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan;”Sevgili sporcu kardeşlerimiz,çok anlamlı bir günde 29 Ekim’de bu töreni gerçekleştiriyoruz.Öncelikle,hepimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.Az önce hocamızın da dediği gibi;”Ben sporcunun zeki,çevik ve ahlaklı olanını severim.”Diyor Atatürk.Hepinizin gözünde o ışığı,o inancı görüyorum.Biz Uzunköprüspor için 2 yıldır yoğun bir mücadele veriyoruz,yakınen takip etmişsinizdir.Fakat maalesef umduğumuzu bulamadık.Biz yanlış yaptığımızı düşünmüyoruz fakat Coronavirüs her alanda olduğu gibi bu dönemde inanın bizde de inanılmaz etkili oldu ve tahribat yarattı.Yıllardır söylenen bir şey vardı Uzunköprü’de,bizde göreve geldiğimizde hep söylediler bunu,Uzunköprü 2. Lig’e çıktığında Uzunköprü’lü ruhu vardı,takımı Uzunköprülüler yönetiyordu.Uzunköprü’lü futbolcularımız vardı diye.Bizde bu dönem özümüze dönmeyi denedik yönetimdeki arkadaşlarla,sağ olsunlar Uzunköprü’ye,Türk futboluna emek vermiş ağabeylerimizle konuştuk.Uzunköprü Belediyesi olarak biz her zaman deyimi yerindeyse biz gözdemizi Uzunköprü Spor’a koyduk.” İfadelerine yer verdi.

2 RAKİBİMİZ LİGDEN ÇEKİLDİ

Bu yıl BAL 8. Bölge 1. Grup’ta mücadele edecek olan Uzunköprü Spor’un rakiplerinden Vize Spor ve Marmara Ereğlisi Spor alınan kararla ligden çekildiklerini belirtti.

YENİ SEZONA 24 YENİ İSİM!

Yeni sezon için transfer çalışmalarını hızla sürdüren Uzunköprüspor’da kadroya 24 yeni isim katıldı.Takımın yaş ortalaması 20.Yeni isimler ve geldikleri takımlar şöyle;

1.Mehmet Çetiner: Babaeski Spor(KL)

2.Oğuzhan Tekin: Niğde Spor(KL)

3.Şükrü Akın: Vize Spor

4.Kutay Demir: Kırklareli Spor

5.Sefa Sayın: Tavşanlı Spor

6.Serkan Yılmaz: İç Transfer

7.Furkan Şare: İç Transfer

8.Yaşar Kaan Tunceri: Boluspor

9.Emirhan Temur: Başakşehir Spor

10.Ali Caner Uğur: Bayrampaşa Tuna Spor

11.Buğra Yaman: İç Transfer

12.Biray Yörük: Kırklareli Spor

13.Emirkan Arslan: Uzunköprü 1964 Yıldız Spor

14.Umut Arda Zaim: Eyüpspor

15.Eren Bektemur: Eyüpspor

16.Gürkan Özkan: Uzunköprü Mescit Paşa Spor

17.Sabri Konuk: Aşçıoğlu Spor

18.Esat Korkmaz: Aşçıoğlu Spor

19.Emir Pala: Tunca Spor

20.Oğuzhan Tutar: Altyapı

21.Selim Kani: Yeşilköy SK

22.Salih Arslan: Karagümrük

23.Barış Kılınç: Altyapı

24.Eray Altaş: Altyapı

 

ÖZ KAYNAĞIN ÖNEMİ! TEBRİKLER UZUNKÖPRÜSPOR!

Bölgesel Amatör Lig(BAL) ,31 Ekim 2021 Pazar günü  oynanan maçlarla start aldı. Şehrimizin güzide takımı Uzunköprü Spor ilk haftayı 3 puanla kapattı.Saraçhane 1 No’lu Sentetik Sahada oynanan karşılaşmada Babaeski Spor ile karşılaşan Uzunköprü Spor sahadan 3-2 galibiyetle ayrıldı. Galibiyeti getiren goller Ali Caner Uğur,Biray Yörük ve Serkan Yılmaz’dan geldi.

Hür Gazete ailesi olarak Uzunköprü Spor’u tebrik eder,tüm futbolcu,taraftar ve yöneticilerine 3. Lig yolunda başarılar dileriz.

 

Uzunköprüspor’un maç kadrosu şu şekildeydi;

Mehmet Çetinel

Serkan Yılmaz

Şükrü Akın

Kutay Demir

Sefa Sayın

Yaşar Kaan Tunçeri

Ali Caner Uğur

Emirhan Temur

Furkan Şare

Buğra Yaman

Biray Yörük

YEDEKLER

Oğuzhan Tekin

Sabri Konuk

Emirkan Arslan

Esat Korkmaz

Umut Arda Zaim

Emir Pala

Eren Baktemur

Gürkan Özkan

Eray Altaş

Oğuzhan Tutar

 

 

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL