Edirne Haberleri Siyaset Uzunköprü Haberleri Yaşam Okuma Sayısı: 604

UZUNKÖPRÜ KIRKKAVAK KÖYÜ KADIN GİRİŞİM VE ÜRETİM KOOPERATİFİ BAŞKAN İBA’YI ZİYARET ETTİLER

Uzunköprü Kırkkavak köyü Kadın Girişim ve Üretim Kooperatifi Kurucu üyeleri  Emel Gümüş ,Gizem Gürkan ,Çisem Toğral ve Kırkkavak köyü Muhtarı Bilal Altan , AK Parti il başkanı  Belgin İba’yı İl..

UZUNKÖPRÜ KIRKKAVAK KÖYÜ KADIN GİRİŞİM VE ÜRETİM KOOPERATİFİ BAŞKAN İBA’YI ZİYARET ETTİLER

Uzunköprü Kırkkavak köyü Kadın Girişim ve Üretim Kooperatifi Kurucu üyeleri  Emel Gümüş ,Gizem Gürkan ,Çisem Toğral ve Kırkkavak köyü Muhtarı Bilal Altan , AK Parti il başkanı  Belgin İba’yı İl binasında  ziyarette bulundu.

Uzunköprü Kırkkavak köyü Kadın Girişim ve Üretim Kooperatif i Kurucu üyeleri  AK Parti il başkanı  Belgin İba’ya yaptığı ziyaretle ilgili gazetemize açıklamada bulundular.

Yapılan açıklamada: Uzunköprü Kırkkavak köyü Kadın Girişim ve Üretim Kooperatifi açılışı için yardımlarını esirgemem Ak Parti İl Başkanı Belgin İba Hanımefendiye  Kurucu üyelerimiz Emel Gümüş ,Gizem Gürkan ,Çisem Toğral ve Kırkkavak köyü Muhtarı Bilal Altan ile ziyarette bulunduk

hedeflerimizden kadınların üretime katılması adına kooperatiflerin öneminden ve hedeflerimizden istişare ettik .”Açıklamasına yer verdiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL