Eğitim Spor Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 512

UZUNKÖPRÜ JUDO TAKIMINDA KUŞAK SINAVI HEYECANI

Uzunköprü Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde ilçemizde 2 yıl önce aktif olarak çalışmalara başlayan Uzunköprü Judo Takımı sporcuları emeklerinin karşılığı olarak judo kuşak terfi sınavına girdiler.Bu süreçte kuşak sınavı..

UZUNKÖPRÜ JUDO TAKIMINDA KUŞAK SINAVI HEYECANI

Uzunköprü Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde ilçemizde 2 yıl önce aktif olarak çalışmalara başlayan Uzunköprü Judo Takımı sporcuları emeklerinin karşılığı olarak judo kuşak terfi sınavına girdiler.Bu süreçte kuşak sınavı sonuçları judo federasyonuna gönderilerek öğrencilerimizin seviyeleri tasdiklenmektedir. Turuncu, sarı ve beyazüstü sarı kuşağa terfi eden sporculara kuşaklarını antrenör İhsan KÖKSOY takdim etti.

Uzunköprü Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kerem Göker KOÇAK açıklamasında ‘’Uzunköprü Judo Takımımız 2 yıllık antrenman sürecinin ardından büyük bir ilerleme kaydetti. Geçen ay Tekirdağ Hayrabolu ilçesinde düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Kupası’nda sporcularımız kazandıkları madalyalarla bizleri gururlandırdı. 13 Kasım Cumartesi günü de Lüleburgazda düzenlenecek olan Kurtuluş Kupası İller Arası Judo Turnuvasına katılım sağlayacağız. Antrenörümüz İhsan KÖKSOY’a ve sporcularımıza başarılar diliyorum’’ dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL