Edirne Haberleri SonDakika Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 631

UZUNKÖPRÜ HALKI CUMHURİYET YÜRÜYÜŞÜNDE TEK YÜREK

Türkiye Cumhuriyeti’nin 98. yıl dönümü  kapsamında oluşturulan kortejde vatandaşlar hep bir ağızdan söyledikleri marşlar eşliğinde Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Uzunköprü  Belediyesi tarafından düzenlenen Cumhuriyet yürüyüşü Cumhuriyet  Meydanı Atatürk anıtı önünden başlayarak,..

UZUNKÖPRÜ HALKI CUMHURİYET YÜRÜYÜŞÜNDE TEK YÜREK

Türkiye Cumhuriyeti’nin 98. yıl dönümü  kapsamında oluşturulan kortejde vatandaşlar hep bir ağızdan söyledikleri marşlar eşliğinde Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

Uzunköprü  Belediyesi tarafından düzenlenen Cumhuriyet yürüyüşü Cumhuriyet  Meydanı Atatürk anıtı önünden başlayarak, Adalet Meydanında  son buldu.

 

Korteje Uzunköprü  Belediye Başkanı Özlem Becan  başta olmak üzere vatandaşlar tarafından yoğun katılım sağlandı.

Türk bayrağı ve Atatürk posterlerini ellerine alan vatandaşlar, cumhuriyet için marşlar söyledi.

Atatürk anıtında bir konuşma yapan  Başkan Becan, “Başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, vatanımız için gözlerini hiç kırpmadan canlarını feda eden şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyor; Cumhuriyetimizin 98. yılında yarınlarımızın çok daha güzel olacağına inanıyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.”

 

 

Buradaki törenin ardından Adalet meydanında Grup Dip ve Yeni Türkü ,Uzunköprü Halkına  sevilen şarkılarıyla konser verdi.  Yeni Türkü Solistti Derya Mustafa Köroğlu’nu  sahnede ziyaret eden  başkan Becan sanatçıya çiçek takdiminde bulundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL