Edirne Haberleri SonDakika Uzunköprü Haberleri Yaşam Okuma Sayısı: 561

UZUNKÖPRÜ BİR HUZUREVİNE DAHA KAVUŞUYOR

Keşan yolu üzerinde bulunan Uzunköprü Meslek Yüksek Okulu eski binasının Huzur Evine dönüştürülmesi için başlatılan çalışmalar hızla devam ediyor. 26 Nisan 2021 Pazartesi günü tadilat ihalesi gerçekleşen hayırseverlerin katkılarıyla 122..

UZUNKÖPRÜ BİR HUZUREVİNE DAHA  KAVUŞUYOR

Keşan yolu üzerinde bulunan Uzunköprü Meslek Yüksek Okulu eski binasının Huzur Evine dönüştürülmesi için başlatılan çalışmalar hızla devam ediyor.

26 Nisan 2021 Pazartesi günü tadilat ihalesi gerçekleşen hayırseverlerin katkılarıyla 122 kişilik olacak Huzur Evi çalışmalarını hakkında Firma Yetkilisi Zafer Aklan, gazetemiz editörüne bilgi verdi.

İlçemiz Uzunköprü’nün çok modern bir Huzurevine kavuşacağını belirten Firma Yetkilisi Zafer Aklan, bu binaya maddi destek veren hayırseverler başta olmak üzere Uzunköprü Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan’ın her zaman büyük desteğini gördüklerini söyledi.

Zafer Aklan, “İlçemizde “TEV-Orhan Çetin Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi” yapan firmayız. Şimdide Uzunköprü’de uzun uğraşlar sonucu hayırseverlerinde katkıları ile ilçemizde atıl durumda bulunan eski Meslek Yüksekokulumuzu da huzurevine dönüştürmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Buradan hayırseverlerimize ve Bakanlığımıza teşekkür ediyorum. 122 kişinin yararlanacağı Huzur Evimiz tadilatı son hızıyla devam ediyor. Tadilat işlemlerinin ardından Huzur Evinin iç dekorasyonu başlayacak. Önümüzde aylarda Huzur Evimizi faaliyete geçirmeyi planlıyoruz. Ben buradan birkez daha hayırseverlerimize ve özellikle de Uzunköprü Kaymakamı ve İlçe Hıfzıssıhha Kurulu Başkanı diğer yandan Edirne Vali Yardımcımız Hakan Yavuz Erdoğan’a teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL