Edirne Haberleri Eğitim Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 260

UĞUR ATEŞLİ LALAPAŞA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLDU

İlçemizde uzun yıllar çeşitli okullarda idareci görevlerinde bulunan ve son olarak ilçemizde Muzaffer Atasay Anadolu Lisesi müdürlüğü görevinde bulunan Uğur ATEŞLİ,Lalapaşa ilçesine İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandı.Ateşli’ye yeni görevinde..

UĞUR ATEŞLİ LALAPAŞA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLDU

İlçemizde uzun yıllar çeşitli okullarda idareci görevlerinde bulunan ve son olarak ilçemizde Muzaffer Atasay Anadolu Lisesi müdürlüğü görevinde bulunan Uğur ATEŞLİ,Lalapaşa ilçesine İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandı.Ateşli’ye yeni görevinde başarılar dileriz.

 

Lalapaşa ilçesine İlçe Milli Eğitim Müdürü  olarak sosyal medya hesabından paylaşım yapanUğur Ateşli Lalapaşa, Milli Eğitim Müdürlüğü’ne kattığı değerler için Yaşar Danış Hocama teşekkür ederim. Kendisinden devraldığımız görevi layıkıyla yapmayı Allah nasip etsin inşallah…

 

lk okul ziyaretimizi Hacıdanişment İlkokulu/Ortaokulu’na gerçekleştirdik.

Değerli öğretmen arkadaşlarım ve evlatlarımız ile bir araya geldik.Güzel bir eğitim öğretim yılı geçirmek dileğiyle…Paylaşımına yer verdi.

 

UĞUR ATEŞLİ KİMDİR?

01.01.1985 tarihinde Uzunköprü’de doğdu. İlkokulu Kırkkavak Köyü İlkokulu ve Safvet Buzcu İlköğretim Okulu’nda, ortaokulu Karaağaç Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’nda, liseyi de Edirne Anadolu Öğretmen Lisesi’nde okudu. 2007 yılında İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği Bölümü’nden mezun oldu. Aynı yıl Uzunköprü Anadolu Lisesi’ne Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni olarak atandı.  Uzunköprü Lisesi’nde 2007-2012 yılları arasında 3 yılı öğretmen 2 yılı da idareci olmak üzere 5 yıl çalıştı. 15 Şubat 2012 de Uzunköprü Halk Eğitimi Merkezi müdür yardımcılığına atandı. 25 Ocak 2013-15 Kasım 2013 tarihleri arasında TEV Orhan Çetin Anadolu Öğretmen Lisesi’nde pansiyondan sorumlu müdür yardımcısı olarak görevlendirildi. Halk Eğitimi Merkezi Müdür Vekilliğinden sonra 2015 yılında Uzunköprü İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevini yürüttü. 6 Kasım 2015-30 Haziran 2016 tarihleri arasından da TEV Orhan Çetin Fen Lisesi Müdür Vekilliği görevinde bulundu. 1 Temmuz 2016 –  08 Ağustos 2022 tarihleri arasında Muzaffer Atasay Anadolu Lisesi Müdürü olarak görev yaptı.

27 Eylül 2022 tarihinden itibaren Lalapaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürütmektedir.

Evli ve 1 çocuk babasıdır.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL