Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 132

TÜTÜNCÜ:’’ ÇANAKKALE TARİH VE KÜLTÜR GEZİMİZİ TAMAMLADIK

Kırcasalih Belde Belediye Başkanı Hüseyin Tütüncü ,Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda:Kırcasalih Beledeyi Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu 2. Kültür gezimiz. Yakın tarihimizin belki de en bilinmeyen, bilinenlerin de yanlış bilindiği noktalarından birisi..

TÜTÜNCÜ:’’ ÇANAKKALE TARİH VE KÜLTÜR GEZİMİZİ TAMAMLADIK

Kırcasalih Belde Belediye Başkanı Hüseyin Tütüncü ,Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda:Kırcasalih Beledeyi Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu 2. Kültür gezimiz.

Yakın tarihimizin belki de en bilinmeyen, bilinenlerin de yanlış bilindiği noktalarından birisi de maalesef Çanakkale cephesidir. Osmanlı İmparatorluğu’nun “bizim olmayan topraklarda” savaşa sürüklendiği ve Anadolu insanını sadece can vergisi ve kan vergisi almak için hatırladığı bugünlerde Çanakkale farklı özellikleriyle ön plana çıkmıştır.

Kadın vatandaslarımız için düzenlemiş olduğumuz Çanakkale tarih ve kültür gezimizi tamamladık.Çanakkale’de Atatürk’ün izlerini takip edip, yapılan kahramanca savaşın adsız kahramanlarını ziyaret ettiler. Devamı gelecek gezimizden güzel görüntüler ortaya çıktı. Katılım sağlayan vatandaşlarımıza teşekkür ederim.’’Paylaşımına yer verdi

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL