Spor Okuma Sayısı: 619

STAD İHALESİNDE DETAYLAR BELLİ OLDU

Edirne 25 Kasım Stadı’nın yıkılmasının gündeme gelmesiyle birlikte TFF 3. Lig’de mücadele eden  Edirnespor’un yeni sezonda maçlarını Tunca Futbol Sahası’nda oynayabilmesi için Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ihale açtı…

STAD İHALESİNDE DETAYLAR BELLİ OLDU

Edirne 25 Kasım Stadı’nın yıkılmasının gündeme gelmesiyle birlikte TFF 3. Lig’de mücadele eden  Edirnespor’un yeni sezonda maçlarını Tunca Futbol Sahası’nda oynayabilmesi için Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ihale açtı. Sahasının yapım işinin yılan hikayesine dönmesi nedeniyle maçlarını deplasmanlarda oynamak zorunda kalan BAL ekibi Uzunköprüspor’u seyircisi ile buluşturacak Ergene Stadı için de ihale düzenlenecek.
TUNCA SAHASI
Tunca Futbol Sahasının Bakım Onarım İşi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile 18 Ağustos 2023 Cuma günü saat 14.00’de  Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda ihale edilecek.
İşin süresi yer tesliminden itibaren 60 (Altmış) takvim günü olarak belirlenirken, işe başlama tarihi de: sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde olacak yer teslimi yapılarak işe başlanacak.
ERGENE STADI
Uzunköprü Ergene Stadına 500 Kişilik Portatif Tribün, 4’lü Prefabrik Soyunma Odası Yapımı İle Saha Çiminin Yenilenmesi ve İhata Duvarı Yapım İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile 22 Ağustos 2023 Salı günü  ihale edilecek. İhale Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda saat 14.00’de gerçekleştirilecek.
Ergene Stadı’ndaki işin süresi yer tesliminden itibaren 60 (Altmış) takvim günü olarak belirlenirken, işe başlama tarihi de: sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 7 gün içinde olacak yer teslimi yapılarak işe başlanacak

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL