Köşe Yazarlarımız Okuma Sayısı: 688

SERDAR MANGA YAZDI:GARIPSEMELERIM

UZUNKÖPRÜ BELEDİYESİ TAŞINMAZLARININ ASFALT FİRMASINA OLAN BORCU YÜZÜNDEN SATILACAĞI SPEKULASYONUNU GARİPSİYORUM Meseleleri objektif açıdan ele alan gazetecilerin elde ettiği muhataplarından teyidli bilgiye göre belediye bir asfalt firmasıyla iş akdi yapar…

SERDAR MANGA YAZDI:GARIPSEMELERIM

UZUNKÖPRÜ BELEDİYESİ TAŞINMAZLARININ ASFALT FİRMASINA OLAN BORCU YÜZÜNDEN SATILACAĞI SPEKULASYONUNU GARİPSİYORUM

Meseleleri objektif açıdan ele alan gazetecilerin elde ettiği muhataplarından teyidli bilgiye göre belediye bir asfalt firmasıyla iş akdi yapar. Bu anlaşmaya göre firmanın asfaltlama karşılığı olan alacağı belli bir vadede aylık belirli taksitlerle ödenecek; ödeme garantileri ise sıralı çekler yada teminat mektubu ile değil bütçe hesabı olan her tüzel kişiliğin yaptığı gibi eş değerde bir taşınmazın garanti gösterilmesi suretiyle teminatlandırılır. Çünkü banka kredi rezervinin düşmesi istenmez. Asfaltlama firması da konunun aynen böyle olduğunu beyan eder. Fakat rakip adaylar ısrarla ana muhatapların beyanatlarını red ederek; belediyenin asfalt firmasına borcunu ödeyemediği için taşınmazlarının icra hacziyle satılacağını ısrarla iddia ederler.

KURUMLARIN BELEDİYENIN MALİ SIRLARINI İFŞA ETME CÜRETİNİ  GARİPSİYORUM

Iki tüzel kişilik arasındaki iş akitleri eğer o tüzellerden birisi tarafından ifşa edilirse Milletlerarası Ticaret Odası kuralları ve dolayısıyla TC kanunlarına göre ciddi bir suçtur. Peki bu sırrı ifşa eden İcra Dairesi ve/yada Tapu Müdürlüğü olunca dokunulmazlığımı oluyor? Yoksa iktidar partisinin baskısına boyunmu eğiyorlar? Eğer durum bu denli vahimse bu ülkede iş insanlarının ve tüzel kişiliklerin özelinden de ticari sırlarından bahsetmek mümkün değil demektir. İktidar partisine yönetici olun siyasi yada ticari rakiplerinizin bütün mahremini ifşa edin.

YEREL IKTIDARIN HAMLE ZAAFIYETINI GARIPSIYORUM

Belediyeye karşı bu denli yıkıcı bir spekulasyon yapılmasına rağmen belediye avukatının yada başkanın partisi olan CHP yönetiminin yada mensubu hukukçularının açıklama yapmamasını; kaale almıyorlar olarak değil manidar olarak değerlendiriyorum. AK Parti adayı Mustafa Ravalı tam kadro icra müdürlüğünün önüne gelerek meydan okuyor ve bunların hiçbirisi ortada yok. Ben olsam hadi girelim icra müdürünün odasına der; o müdür evet yada hayır şeklinde ağzını açtığı an Cumhuriyet Başsavcısına suç duyurusunda bulunur; adliye önünde de ben açıklama yaptırtırdım maaş verdiğim avukata.

ÖZLEM BECAN’A BU DENLİ YÜKLENİLMESİNİ GARİPSİYORUM

Gerçektende bu kadar nefret edilecek ne yaptın sen be kardeşim bunlara. Hayır yani; aslanlar gibi karşında aday olarak çıkmış rakip parti adaylarından bahsetmiyorum. Eğer hala kalmışsa adalet karinesi suçlamada bulunan önce iddiasını ispat etmek durumundadır der ve kara propoganda da olsa en tepeden aşağıya kadar hiçbir seçimde görülmemiş çirkinlikte bir kampanya stratejisi yürütülüyor. O yüzden Ankaradaki ağababaları çirkeflikte beis görmüyorsa buralardakilerin çakma Makyavelist stratejilerini anlayabiliyorum. Tamam da sevgili Özlem Becan; kendi partindeki muhaliflerine ne yaptında aleyhindeki en çirkin iddialar, trollemeler bunlardan çıkıyor? Hoş senin yaşadığın devrimler önce çocuklarını yer paradoksu tüm Trakya CHP örgütlerinde de var. O yüzden Ramazan günü bile kıyı köşe meyhanelerinde entrika peşinde koşan partidaşlarına sorayım: Sayın zevat, partideki koltuklarınız milletin istikbalinden neden daha önemli?

EKONOMİSTSEN EKONOMİYE BAK SİYASETTEN SANA NE DİYENLERİ GARİPSİYORUM

Allah aşkına finans sisteminin siyaseti nasıl dizayn ettiğini, bu realiteye karşı vatansever demokratik duruşumu yıllardır üstelik yüzlerce yazıyla dile getirdim. Üstelik kopyala yapıştırdan ari özgün yorumlar ve kaynaklı, isnatlı, belgeli ispatlarla. Önce en azından bunlardan bir tanesini bile okuyupta bu şekilde trolleseydiniz ya be cancagzım.

BİR PARTİ LİDERİNİN HEMDE KURULTAYDA BAŞKA BİR PARTİ LİDERİNE AYRILMA DİYE YALVARMASINI GARİPSİYORUM

Ülkücü cihet hep derki, biz Türk-Islam Ülküsünün dava insanlarıyız, partici değiliz. AK Parti akıllıca bir hülleyle geldi o ülkünün Islam tarafını çaldı, marjinal ideayı siyaseten temsil eden partiyi üçe böldü yetmedi parti başkanını kendi ümmet örtülü PanArabist şeriat kapitalizmine dayanak yaptı. Hepsine tamam da o sözde ülkü lideri nasıl olurda düne kadar küfür ettiğiniz, hakkında tüm detaylarına vakıf olduğunuz AK Parti liderine liderim der?

Hoş,bir garip garipsese ne olur. Olan biten sadece 1 oy. Onun da adresi belli…

 

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL