Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 151

Selim BEKAR yazdı; SİYASETTE KİRLİ PROPAGANDA

SİYASETTE KİRLİ PROPAGANDA İSİMSİZ SES KAYITLARI ATILIYOR. UZUNKÖPRÜ HALKININ CEP TELEFONLARINA NASIL ULAŞILIYOR? BU BİR MİLLİ GÜVENLİK SORUNU DEĞİL MİDİR.? Sevgili okurlarım, bu başlıkları gazetemizin ön sayfasından da sordum. Değerli..

Selim BEKAR yazdı; SİYASETTE KİRLİ PROPAGANDA

SİYASETTE KİRLİ PROPAGANDA

İSİMSİZ SES KAYITLARI ATILIYOR.

UZUNKÖPRÜ HALKININ CEP TELEFONLARINA NASIL ULAŞILIYOR?

BU BİR MİLLİ GÜVENLİK SORUNU DEĞİL MİDİR.?

Sevgili okurlarım, bu başlıkları gazetemizin ön sayfasından da sordum.

Değerli ve Sevgili Uzunköprü Halkı ; Tarih 29 Şubat 2024 perşembe WhatsApp hatlarımıza Kimin attığı belli olmayan bir ses kaydı atıldı. Ben bir vatandaş olarak  bir gazeteci olarak  kendime ve yetkililere şu soru soruyorum?

Bu ses kaydını atanlar,Uzunköprü Halkının CEP TELEFON NUMARALARINA NASIL Ulaştı?

Bu bir milli güvenlik sorunu değil midir.?

Atılan Ses kaydının sonunda da bunu haber yaparsın artık Selim Bekar diyerek sonlandırıyor. Sanki birileri  Uzunköprü Belediye Başkanı  Özlem Becan’ın  Aday tanıtım toplantısı günü atılarak Özlem Becan’ı korkutarak   susturmaya çalışacağını zannediyor. Gazetemizden Sayın Özlem becan’ın aday tanıtım toplantısını canlı verdik tıklım tıklım doluydu, Uzunköprülü CHP’li seçmenler Bağrına basıyor desteğini açık şekilde ilan ediyordu.bu ses kaydını paylaşan ve tehdit edenler   böyle anca videoların arkasından korkak şekilde saklanır.ve Selim Bekar’a inceden ayar vermeye çalışarak  haber yaparsın diyerek sonlandırıyor konuşmasını. Ben gazeteciyim toplum tüm sorunlarını dile getirmeye çalışıyorum.   Şunu haber yapamazsın şunu haberi görmezsin diye eleştiri yapanlara  bir markette karşılaştığım  ilçe milli eğitim şube müdürü Özcan Güner’in sözü ile cevaplayayım. Selim bey Canlı yayınlarla ilçemizde neler oluyor senden öğreniyoruz. İyi ki varsın dedi.

 

Sevgili okurlarım ,benim için yüzlerce yazı yazdılar, sen git kahvecilik yap dediler. Daha birkaç gün öncesi Atatürk Mahallesi’nde  canlı yayınımızın altına yorum yaptılar. Selim Abi Kahvemi aldın.  Ben kahvecilikte iki kızımı okuttum kendimi geçindirdim.  Severek mesleğimi icra ettim.Bu yılla beraber16 yıldır gazetecilik mesleğini yapıyor ayakta kalmışsam işimi severek ve doğru yaptığım içindir. Kimse heveslenmesin. Ömrüm yettikçe gazetecilik mesleğimi sürdüreceğim.

 

Öncelikle Uzunköprü’de Selim Bekar’dan hariç bir çok gazeteci var neden onların haber yapmasını istemiyorsun da özellikle Selim Bekar yapsın istiyorsun?

Değerli ve Sevgili Uzunköprü Halkı Atılan ses kaydını aynen sizlerle paylaşacağım, paylaşmadan öncede Böyle bir paylaşımın 2019 seçimlerinde İSTANBUL BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU VE GEÇMİŞ DÖNEM CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU İÇİNDE YAPILMIŞTI. UNUTMAYALIM!

Atlan ses kaydında söylenen sözler; Sevgili Uzunköprülüler bugünden itibaren seçim gününe kadar beraberiz.

Bir dostuma yapılan saygısızlığın cezasını kesme görevini bana tebliğ edildi. (sana bu görevi kim tebliğ etti? Sen kimsin senin ismin cismin yok mu? Bu kadar kendini gizemli yapmanın anlamı nedir?)

Uzunköprü’nün en büyük yalancısı Özlem Becan ve Avare takımı tüm ayarlarınızla oynama başlıyorum. (daha başlarken tehdit)

Yarın Çakıcı Hotel’de yapacağınız Aday tanıtım toplantısı öncesinde her birinizi Uzunköprü halkından özür dilemeye tövbekar olmaya davet ediyorum.

Sakın kadın, Anne gibi kutsal değerleri kullanmaya kalkma,hakkını yediğin yedirdiğin bütün halk için seni ve avareni her gün her akşam pişman edeceğim.

Demek sen evine gelen temizlikçiyi bile işe aldın.

Demek sen Edirne milletvekiline sosyal medyada vekilimsi yazılmasına göz yumdun.

Kocana yangın tüplerini emanet ettin.

Demek sen kardeşinin inşaatında Kolon kesmesine göz yumdun.

Edirne’nin kara lekesi Özlem Becan adını her yerden sileceğiz.

Sonsuza dek. ( Siz kimsiniz kimlersiniz )

Bunu haber yaparsın artık Selim Bekar.

Selim Bekar bu ses kaydını haber yaptı.

Şimdi bu ses kaydını hazırlayan ve hazırlatanlar çıkıp mertçe biz bu kişileriz deyin bende sizi alkışlayayım.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL