Ekonomi Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 145

ŞEHİR İÇİ MİNİBÜSLERE ZAM YOLDA

S.S San-Ter Sanayi terminal Minibüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi şehir içi minibüslerine zam yapmaya hazırlanıyor.Konu hakkında Uzunköprü Belediyesi Başkanlığı’na yapılan müraacatta: “S.S San-Ter Sanayi Terminal Minibüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi üyeleri olarak..

ŞEHİR İÇİ MİNİBÜSLERE ZAM YOLDA

S.S San-Ter Sanayi terminal Minibüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi şehir içi minibüslerine zam yapmaya hazırlanıyor.Konu hakkında Uzunköprü Belediyesi Başkanlığı’na yapılan müraacatta: “S.S San-Ter Sanayi Terminal Minibüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi üyeleri olarak ilçemizde Şehir içi yolcu taşımacılığı yapmaktayız.Ülkemizin genel ekonomik durumu değerlendirildiğinde,asgari ücret,vergiler araç muayene ve sigorta giderleri,yedek parça fiyat artışları vb. giderlerimizde aşırı fiyat artışları yaşanmaktadır.

Şehir içi minibüsçüleri olarak işlerimizi idare ettirebilmemiz için şehir içi yolcu taşıma ücret tarifemizin indi-bindi:16,50 TL ve öğrenci 13,00 TL olarak yeniden belirlenmesi hususunu bilgilerinize arz ederiz.” İfadelerine yer verildi.Şehir içi minibüslere son olarak 2023 yılı Ağustos ayında zam gelmiş ve yolcu 12 TL,Öğrenci ise 8 TL olmuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL