Eğitim Uzunköprü Haberleri Okuma Sayısı: 627

‘SAFVET BUZCU İLKOKULU BAŞARILARA DOYMUYOR’

İlçemiz Atatürk Mahallesinde bulunan 148 öğrenci kapasitesi ile evlatlarımıza eğitim veren, adını ilçemizin başarılı, hayırsever işadamı Hamdi BUZCU’nun annesi Safvet BUZCU’dan alan SAFVET BUZCU İLKOKULU başarılara doymuyor. SAFVET BUZCU İLKOKULU..

‘SAFVET BUZCU İLKOKULU BAŞARILARA DOYMUYOR’

İlçemiz Atatürk Mahallesinde bulunan 148 öğrenci kapasitesi ile evlatlarımıza eğitim veren, adını ilçemizin başarılı, hayırsever işadamı Hamdi BUZCU’nun annesi Safvet BUZCU’dan alan SAFVET BUZCU İLKOKULU başarılara doymuyor. SAFVET BUZCU İLKOKULU gerek vizyon gerek misyonu ile öğrencilerini Atatürk  İlke Ve İnkılaplarına bağlı, çevre bilincine sahip, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere katılmaya istekli bireyler yetiştiren çağdaş bir eğitim merkezi olarak faaliyet gösteriyor. Okulumuz SAVFET BUZCU İLKOKULU 24/25 Şubat tarihlerinde sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarda;

‘Edirne ilinde düzenlenen satranç turnuvasına katılan öğrencilerimiz ilk katıldıkları yarışmada 20 takım arasında il çapında 7’inci, Uzunköprü’den katılan takımlar arasında ise 1’inci oldu’ ifadelerine yer verdi.

Aynı zamanda SAFVET BUZCU İLKOKULU’nun ‘KÜÇÜK ERKEK VOLEYBOL TAKIMI TÜRKİYE YARI FİNALLERİ AFYON BÖLGE BEŞİNCİLİĞİ, 2020 yılı e-twinning projeleri 6 okul etiketi bulunuyor’

Geleceğimiz olan genç öğrencilerimizi, İrfan DÜNDAR öğretmenimizi tebrik ediyor, HÜR GAZETE Ailesi olarak başarılarının devamını diliyoruz.

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL